BIST 10.881
DOLAR 32,21
EURO 35,03
ALTIN 2.506,45
HABER /  GÜNCEL

Kocasını aşığına öldürttü

Her şey 1.5 yıl önce başladı.. Ev sahibi ile 2 çocuklu kadın arasında yaşanan yasak aşkın sonu cinayetle sonuçlandı.

Abone ol

Adana'da nikahsız yaşadığı ve 2 çocuk sahibi olduğu eşini, sevgilisine öldürttüğü ileri sürülen kadın ve sevgilisi yakalandı.

İddiaya göre, Abdullah Oharoğlu (41) yaklaşık 4 yıl önce Cevher Sezen U. (24) ile tanışarak nikahsız olarak birlikte yaşamaya başladı. Oharoğlu, 1,5 yıl önce Levent Mahallesi'nde Cevher Sezen U.'ya Soner Ö.'nün (26) evini kiraladı.

Oharoğlu, evli ve 4 çocuk babası olduğu için haftanın 3 günü Denizli Mahallesi'ndeki evine, 4 günü de nikahsız yaşadığı ve 2 çocuk sahibi olduğu Cevher Sezen U.'nun evine gelmeye başladı.

Bu arada Cevher Sezen U. ile ev sahibi Soner Ö. arasında da yasak aşk başladı. Yaklaşık 5-6 ay önce başlayan yasak aşkı Abdullah Oharoğlu fark ederek, nikahsız eşine İstanbul'a gitmek istediğini söyledi. Bunun üzerine birbirinden ayrılmak istemeyen Soner ve Cevher, plan yapmaya başladı.

Planı 17 mart gecesi devreye sokan Cevher Sezen U. ve Soner Ö., Oharoğlu'nu öldürmeye karar verdi. 17 mart günü çocuklarını ve eşini görmek için eve gelen Oharoğlu, kısa süre kaldıktan sonra Cevher Sezen U. tarafından bebeğin maması yok denilerek dışarı çıkartıldı. Bu arada evde bekleyen Soner Ö. pompalı silahı alıp aşağıya inerek sevgilisinin yanında eşini vurarak öldürdü.

Eşini sevgilisine öldürttükten sonra soğukkanlılıkla evine dönen Cevher Sezen U. daha sonra polisi arayarak eşinin öldürüldüğünü ihbar etti. Bu arada, Soner Ö. de evine çıktı. Polisler geldikten sonra olay yerine gelen Soner Ö., sevgilisinin kocasının ölüp ölmediğine baktı.

Daha sonra olay yerinden ayrılarak arkadaşı Süleyman A.'da (24) saklandı. Pompalı silahı ise daha önce beraber çalıştığı iş arkadaşı Hatice T.'ye verdi. Soner Ö. daha sonra Süleyman A. ile birlikte Hatay'a gidip orada bir gün kaldı, ancak sonra Adana'ya geri döndü. Polis yaptığı çalışma sonucunda, Oharoğlu'nun öldürülmesinde azmettirici olduğu iddiasıyla eşi Cevher Sezen U.'yu, öldürdüğü iddiası ile Soner Ö.'yü, silahı sakladığı iddiasıyla Hatice T.'yi (21), Soner Ö.'yü sakladığı iddiasıyla da Süleyman A.'yı ve cinayeti bildiği halde gizlediği iddiasıyla Sezgin U.'yu (26) gözaltına aldı.

Gözaltında önce her şeyi itiraf ettiği ileri sürülen Cevher Sezen U.'nun, daha sonra ifade değiştirerek Soner Ö. ile bir ilişkisi olmadığını, eşiyle birlikte akşam yürürken bir kişinin ateş ederek eşini öldürdüğünü ileri sürdüğü öğrenildi.

Soner Ö. ise ifadesinde, Abdullah Oharoğlu'nu öldürdüğünü itiraf ederek, "Ben kiracımız olan Cevher Sezen U. ile aşk ilişkisi yaşamaya başladım. Bunu kocası öğrendi. Bir gün beni yanına çağırarak seni öldürürüm 'buradan ve eşimden uzak dur' dedi. Ben de 'burası benim evim nasıl uzak durayım' dedim. Olay gecesi de kapı önünde karşılaştık. Beni yine tehdit etti. Ben de eşimden ayrıldığım için ve çocuğumu göremediğim için çok üzgündüm. Bu sebeple alkol ve hap aldım. Sonra kendimi jiletle doğradım. Eve çıktım pompalı silahı aldım. Abdullah eşiyle birlikte gidiyordu. Eşi kendinden 5-6 adım gerideydi. Yanına yaklaştım ve ateş ettim. Sonra arkadaşımı arayarak olay yerinden uzaklaştım. Daha sonra kendime geldim" dedi. Zanlılar bugün emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildiler.