BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.413,03
HABER /  GÜNCEL

Kocası eski sevgilisiyle konuşunca

Beyoğlu'nda birlikte yaşadığı adamın, eski sevgilisi ile telefonda konuşmasına kızan kadın, dehşet saçtı.

Abone ol

Beyoğlu'nda birlikte yaşadığı adamın, eski sevgilisi ile telefonda konuşmasına kızan kadın, dehşet saçtı. Genç kadın, 3 aylık bebeğinin babasını göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, önceki gece Gümüşsuyu Parkı yanında bulunan metruk bir binada meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir birlikte yaşayan ve 3 aylık bebekleri olan C.D.A. ile Ali Aysun O. arasında tartışma çıktı.

Ali Aysun O'nun eski sevgilisi ile telefonda konuşması nedeniyle çıktığı öğrenilen tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Ekmek bıçağını eline kalan C.D.A., 3 aylık bebeğinin babasını göğsünden bıçakladı. Ali Aysun O. kanlar içinde yere yığılırken, C.D.A., aynı binada oturan M.Ş. ve A.Y'den yardım istedi.

Yaralı adam daha sonra olay yerine çağrılan ambulansla Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olan Ali Aysun O., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Çevresindekilere "beni tinerci Hüseyin yaraladı" dedi

Olayla ilgili inceleme yapan hastane polisi, C.D.A., M.Ş. ve A.Y'nin ifadelerine başvurdu. M.Ş. ve A.Y. verdikleri ilk ifadede, evde oturdukları sırada aynı binada yaşayan Ali Aysun O'nun kapı önünde inlediğini, yanına gittiklerinde ise "Beni tinerci Hüseyin yaraladı" dediğini öne sürdü.

Şahısların verdikleri ifadelerden şüphelenen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, C.D.A., M.Ş. ve A.Y'i gözaltına aldı. 3 aylık bebeği ile birlikte karakola getirilen C.D.A., suçunu itiraf
ederek, Ali Aysun O'nun eski sevgilisini araması üzerine aralarında tartışma çıktığını ve ekmek bıçağı ile bıçakladığını söyledi.

İfadeleri alınan M.Ş. ve A.Y. ise olay gecesi Ali Aysun O'nun kendi telefonundan eski sevgilisini araması üzerine birlikte yaşadığı C.D.A.'nın kıskançlık krizine girdiğini ve cinayeti işlediğini söyledi.
Emniyette ifadeleri alınan zanlılar adliyeye sevk edildi. Asayiş Büro Amirliği'nden çıkarken yüzünü gizlemeye çalışan C.D.A., cinayeti neden işlediğini soran basın mensuplarına, "Bebeğime bakmadığı için öldürdüm" dedi.