BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kocaeli'de Gazze yaralılarına ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Gazze’ye yardım götüren ancak İsrail tarafından saldırıya uğrayan aktivistleri hastanede ziyaret etti.

Abone ol

Gazze’ye insanı yardım taşıyan Mavi Marmara gemisine İsrail askerlerinin müdahalesi sırasında yaralanan aktivistlerden Halim Yazıcı ile ile Nadim Altun’u hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gönlümüz her zaman sizinle beraberdi’’ dedi.

FARABİ DEVLET HASTANESİ’NDE

Filistin’in Gazze şehrine insani yardım taşıyan filodaki Mavi Marmara gemisinde bulunan ve İsrail askerlerinin müdahalesi sonucu silahlardan çıkan kurşun ve cop darbeleriyle yaralanan aktivistlerden Gebzeli Halim Yazıcı ile Darıcalı Nadim Altun, Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Olayın ardından gelişmeleri yakından takip eden, yaralıların Türkiye’ye getirilmesi sırasında yardım konvoyuna Kocaeli’den katılanların ailelerinin yanında olan Başkan Karaosmanoğlu, Yazıcı ile Altun’u tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu’na Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da eşlik etti.