BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kocaeli'de babasının ölümünü sosyal medyadan duyuran adam fenalaşıp öldü

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

KOCAELİ'de koronavirüsten ölen babasının haberini sosyal medyadan yakınlarına duyuran 57 yaşındaki oğul bir süre sonra fenalaştı. Hastaneye kaldırılan adam hayatını kaybederken ölüm nedeni kalp krizi olarak belirtildi.

Abone ol

Körfez'e bağlı Hacı Osman Mahallesi’nde oturan ve bakkal işleten Rahmi Akar ile eşi Meliha Akar, koronavirüs nedeniyle Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı. Rahmi Akar, önceki gün yaşamını yitirdi. Evinde karantinada bulunan, emekli Mahir Akar ise dün babasının ölümünü sosyal medya hesabından duyurdu.

Akar, karantinada olması nedeniyle babasının cenaze namazına da katılamadı. Babasının ölümünün üzüntüsünü yaşayan Mahir Akar, dün akşam saatlerinde fenalaştı. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Akar, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

Kendisinin pozitif çıktığını da böyle paylaşmış.

Otopsi netleştirdi: Kalp krizi

Akar’ın kesin ölüm nedeni otopsi sonucunda 'kalp krizi' olarak belirtildi.  Mahir Akar’ın cenazesinin, bugün Körfez ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.

Toprağa verildi:

Kalp krizi geçirip yaşamını yitiren Mahir Akar, son yolculuğuna uğurlandı. Akar’ın cenazesi Körfez Asri Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından İlimtepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.