BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Kocaeli hava durumu okullar tatil mi?

Kocaeli'de kar yağışı bastırdı, bugün etkisini daha da arttıracak. Hava durumu raporlarına göre sıcaklıklar düşecek. Kocaeli'de bugün 18 şubat okullar tatil edildi.

Abone ol

KOCAELİ'de kar yağışı başladı, öğleden sonra etkisini daha da arttıracak. Hava durumu raporlarına göre sıcaklıklar cuma gününe kadar düşecek. kar yağışı haftasonuna kadar devam edecek. Peki Kocaeli'de bugün okullar tatil mi?Kocaeli Valiliği'nden yapışan açıklamaya göre bugün okullar tatil edildi.

ANKARA VE İSTANBUL VALİLİĞİ OKULLAR YARIN TATİL Mİ?

Kocaeli'nde kar yağışı nedeniyle il genelinde okullara bugün ara verildiği belirtildi.

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışıyla düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacıyla tüm ilçelerdeki anaokulları, ilk, orta ve liseler ile rehabilitasyon merkezlerinde, eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği ifade edildi.

Açıklamada, kamuda çalışan engelliler ve hamilelerin de bir gün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Beylikdüzü taraflarında tipi şeklinde başlayan kar yağışı öğleden sonra İstanbul ve Kocaeli çevresinde etkisini arttıracak. Peki İstanbul'da bugün okullar tatil olur mu, gözler İstanbul Valiliği'nden gelecek haberlerde.  Meteoroloji kar yağışının bu gece etkisini daha da arttıracağını açıkladı. Bu durum yarın yani 18 şubat Çarşamba günü okulların tatil olma ihtimalini kuvvetlendiriyor.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-02-17-at-10.05.05-am.png

ÇARŞAMBA GÜNÜ ETKİSİNİ ARTTIRIYOR

Marmara Bölgesinin doğusunda halen yağmur şeklinde devam eden yağışın bugün (16.02.2015 Pazartesi) akşam saatlerinden sonra ve gece saatlerinde karla karışık yağmur, yüksek kesimlerinde kar yağışı şeklinde devam edeceği, yarın (17.02.2015 Salı) sabah saatlerinden itibaren ise yağışların kuvvetli kuzeyli rüzgarlarla birlikte İstanbul il genelinde kar yağışına dönüşeceği tahmin ediliyor. 18.02.2015 Çarşamba günü kar yağışının etkisini arttıracağı ve 19.02.2015 Perşembe günü öğle saatlerine kadar aralıklarla ve zaman zaman kuvvetli kar sağanağı şeklinde devam edeceği bekleniyor. Bu süre zarfında kar yağışlarının, ilçe bazında değişiklikler göstermek üzere yerde 10-25 cm arasında kar örtüsü oluşturacağı tahmin ediliyor