BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.439,20
HABER /  GÜNCEL

Koç burcu güneş tutulması etkileri

20 Ocak güneş tutulması ve 17 aralık mars uranüs buluşması Koç burcundakileri nasıl etkileyecek. Astrolojide güneş tutulması Koç burcunu nasıl etkileyecek?

Abone ol

20 Mart 2015 Cuma günü gerçekleşecek olan Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek. Koç Burcunda olanlara güneş tutulmasının yansıması nasıl olacak? Astrolog Demet Baltacı ve Kuantum Koçu Nilda Efeçınar'ın Koç burcu için yorumları.

GÜNEŞ TUTULMASI KOÇ BURCU YORUMU (DEMET BALTACI)

Yeniay ile birlikte duygusal hassasiyetiniz çok artabilir, eviniz ve aile büyükleri ile ilgili bazı belirsizlikler sonuca bağlanabilir. Sağlık kontrolleri yaptırmak, zararlı alışkanlıkları bırakmak, diyete başlamak için uygun bir dönemdesiniz. Günlük rutinlerinizde, alışkanlıklarınızda değişimler yaşayabilirsiniz.

NİLDA EFEÇINAR
KOÇ BURCU; Bu dönemde kanımca en çok etkilenecek burçlardan biri kanımca Koç burcu olacaktır. Uranüs –Plüton Kare açısı etkilerini olumlu kullanabilmek insanüstü derecede sakin ve sabırlı olmaya özen göstermeli, fevri davranmamalı, kavga gibi fiziksel tehlikeye maruz kalacağı ortamlardan uzak durmalıdır. Dış görünümüne ve dış dünyaya verdiği imajına özen göstermeli, dikkat etmeli ve bu dönemde herhangi bir ameliyata girmemelidir. 4 Nisan a kadar diş çekimi dahil hiçbir operasyon yaptırmamalıdır. Güneş tutulması bilinçaltı korkularını tetikleyebilir bu nedenle daha çok Allah’a dayanıp güvenmeli, sakin olmalıdır.

Bu dönemi kolay atlamak için “Ya Halim” ( 88 kere) ve “ Ya Selam ( 131 kere) her gün en az bir kere tespih etmelidir.

“Ben son derece sakinim, güvendeyim ve çok huzurluyum” olumlamalarını yapmalarını öneririm.