BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.506,29
HABER /  EKONOMİ

KOBİlerin ilacı Finansbank

Finanbank, KobiFinans projesi kapsamında, 'KOBİ Güçlendirme Kampı'nı hayata geçiriyor.

Abone ol

Finansbank KobiFinans ve Yeni Kanallar Birim Yöneticisi Didem Namver, yaptığı yazılı açıklamada Türkiye'deki KOBİ'lerin dünya standartlarında yönetim sistemlerine sahip olabilmelerine aracılık etmek için böyle bir projeye ortak olduklarını belirtti.

Namver, "2003 yılından bu yana KobiFinans projesi ile Kobilere bilgi ve danışmanlık hizmeti sağlıyoruz. Bu süre zarfında birçok ödüle layık görüldük. Kobi Güçlendirme Kampı'yla, KOBİ'lere değer katacağına inandığımız projelere destek olmaya devam ediyoruz. Bu projede KOBİ'lerin global krizden güçlenerek çıkmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Kampa katılan müşterilerimizin gelişimlerini bizler de merakla takip ediyor olacağız." diye konuştu.

Özgür Kaşifler KOBİ Koçluğu Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Subegüm Bulut ise, KOBİ sahiplerinin yüzde 90'ının teknik kökenli kişilerden oluştuğuna dikkat çekerek, bu kişilerin doğru bir işletme yönetimi için gerekli bilgilere sahip olmadığını söyledi. Türkiye'de, iş geliştirmeyi zaman ve kaynak ayırarak yapan işletme sahiplerinin istikrarlı başarılar elde ettiğini ifade eden Bulut, "KOBİ Güçlendirme Kampı'nı tasarlarken ilk dayanak noktamız bu oldu ve ölçümlenebilir başarı öyküleri yaratarak ülkemizdeki tüm KOBİ'lere ilham verebileceğimizi düşündük." dedi.

Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Münir Kundakçı da bu projenin, özellikle kamp kapsamında sunulan CRM uygulaması ile KOBİ'lerin müşterilerini, hedef kitlelerini, kampanyalarını ve satış sonrası hizmetlerini yönetmelerini sağlayarak, büyük bir katma değer yaratabileceklerini belirtti.

Açıklamada verilen bilgiye göre, KOBİ Güçlendirme Kampı'na katılımda Finansbank müşterisi KOBİ'ler, yüzde 30 indirim kazanırken ve CardFinans'a özel 12 taksit imkanından da faydalanabiliyor. Ayrıca tüm KOBİ sahipleri, 2 günlük "İş Geliştirme Koçluğu" deneyim programına ücretsiz olarak katılarak, 1 yıllık kamp süresince nasıl bir çalışma şekli içerisinde olunacağını öğrenecek. KOBİ sahiplerinin 1 yıl süreyle İş Geliştirme Koçluğu hizmeti alacağı bu kampta, her katılımcının özel bir koçu olacak. Kamp süresince, KOBİ patronları işletmelerini büyütmeye doğru sağlam bir yönetimin temellerini atacaklar.