BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.300,51
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Klasik otomobiller yarıştı

Suadiye'den start alan klasik otomobiller, Gebze'ye uzanan parkuru tamamladılar.

Abone ol

PERGEL Grup Ralli Takımı P+M Team kurulduktan sonra her yıl Pergel Grup çalışanları ve aileleri arasında düzenlenen bir organizasyon olan ve klasik otomobil rallileri başlamadan önce çalışanlara moral ve antrenman imkânı da veren P+M Tur'un 6'sı düzenlendi.

Suadiye'den start alan klasik otomobiller, Gebze'ye uzanan parkuru tamamaldılar. Organizasyona her yıl şirket çalışanları ve aileleri, şirketin çözüm ortakları ile müşterileri de katılıyor. Ancak bu sene düzenlenen organizasyona diğer yıllardan farklı olarak şirket dışından da büyük ilgi gördü. 150 kilometrelik zorlu parkur, 5 adet sabit hız testi ve yol ölçümü içerdi.

Gebze'de bitiş çizgisine ulaşan ekipler, daha sonra piknik düzenleyerek turu değerlendirdiler. P+M Tur, kazananlara ödüllerinin verilmesiyle son buldu. Pergel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Evman, "P+M Tur'a bu seneki ilgi de çok büyüktü. P+M Team'in gerçek kuruluş amacı ve felsefesinin yavaş yavaş anlaşıldığını görmek sevindirici" dedi.

P+M TUR'UN BU SENEKİ ŞAMPİYONLARI

Birincilik ödülü: 1962 model Volkswagen Karman Ghia otomobilleriyle Servet Akkaynak (pilot) ve Necati Telçeker (copilot) İkincilik ödülü: 1969 model Volkswagen Karman Ghia otomobilleriyle Zeki Baştürk (pilot) ve Ebru Ertüreten (copilot) Üçüncülük ödülü: 1966 model Ford Mustang otomobilleriyle Can Canberk (pilot) ve Sercan Canberk (copilot).