BIST 9.547
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.488,92
HABER /  MEDYA

Stephen Hawking ile Geleceğin Bilimi

Stephen Hawking ile geleceğin bilimi Cesur Yeni Dünya Nat Geo’da başlıyor!

Abone ol

Profesör Stephen Hawking 21. yy’daki hayatlarımızı değiştirebilecek bir bilimsel buluşun evrensel araştırmasına öncülük yapıyor.

Richard Dawkins, Sir David Attenborough, Aarathi Prasad, Lord Winston ve Maggie Aderin-Pocock gibi bilim uzmanlarının yardımıyla insanlığın ilerleyebilmesinde bilimin ne kadar gerekli olduğunu gözlemlemek için dünyayı geziyorlar.

Belgesel dizinin bölümleri sağlık, makinalar, biyoloji, doğa ve teknoloji alanlarında bilimin hayatımızı nasıl şekillendirdiği üzerine odaklanıyor.

Kamerun ormanlarından Oxford bahçelerine ‘Stephen Hawking ile Geleceğin Bilimi’ bilim insanlarının hayatlarımızı daha iyi bir hale getiren çalışmalarını kutluyor.

National Geographic Channel

Bilgilendirirken eğlendiren belgeselleri ile izleyiciyi ekrana bağlayan National Geographic Channel, Türkiye’de DIGITURK 184. Kanal, Kablo TV, Teledünya 189. Kanal, Tivibu Ev 102. Kanal ve Tivibu Web 102. Kanal’da 24 saat boyunca yayında.

National Geographic Channels International (NGCI) bildiklerimizi, dünyayı görüş şeklimizi ve bizi yaşamaya iten şeyleri sorgulayan zeki ve yenilikçi programları ile izleyicilere ilham vermektedir. National Geographic Ventures ve FOX Entertainment Group’un ortak sahibi olduğu bir girişim olan NGCI, National Geographic Society’nin, National Geographic Channel, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD ve Nat Geo Adventure isimli beş kanalı üzerinden yaptığı keşif, koruma ve eğitim faaliyetlerine katkıda bulunmaktadır. National Geographic Channel (NGT ile Fox Cable Networks Group’un bir ortak girişimi olan NGC ABD’de dahil) global olarak 171 ülkede, 45 dilde yayınlanıyor ve 440 milyon evde seyrediliyor.