BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kızının kaçırıldığını görünce çılgına döndü

Beyoğlu’nda bir benzin istasyonunda, ayrıldığı eşinin çocuğunu kaçırmaya çalıştığını söyleyen anne sinir krizi geçirdi. Çocuğunu eski eşinin...

Abone ol

Beyoğlu’nda bir benzin istasyonunda, ayrıldığı eşinin çocuğunu kaçırmaya çalıştığını söyleyen anne sinir krizi geçirdi. Çocuğunu eski eşinin aracından çıkartan kadın benzin istasyonuna sığındı.
Olay, Piyalepaşa Bulvarı’nda bulunan bir benzin istasyonunda yaşandı. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen kadın, ayrıldığı eşinin kızını görmek istemesi üzerine kızını da yanına alarak Beyoğlu’nda görüşmeye gitti. Görüşmenin ardından araca binip benzin istasyonuna geldiklerinde ise ayrıldığı eşinin araçtan inmesini fırsat bilen adam kızını kaçırmak istedi. Eski eşinin otomobili çalıştırdığını fark eden anne, ‘kızımı kaçırıyor’ diye bağırmaya başladı. Bunun üzerine çevrede bulunan vatandaşlar ve benzin istasyonu çalışanları kadının yanına geldi. Daha sonra otomobilin yanına giden anne çocuğunu çekerek araçtan çıkardı. Benzin istasyonuna sığınan kadın vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken, küçük çocuk korkarak ağlamaya başladı. Bu sırada araçtan inen adam, eski eşiyle konuşmak istediğini söyledi. Kadın ise konuşmak istemediğini söyleyerek bağırmaya başladı.
Olay yerine gelen arkadaşları çocuğunu kaçırmaya çalışan adamı sakinleştirerek istasyondan uzaklaştırdı. Sinir krizi geçiren anne ise benzin istasyonu çalışanları tarafından bir taksiye bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.
(İHA)