BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kızını nikah masasından kaçırdı

Aynı filmlerdeki gibiydi. Salona girdi. Kızının başına silahı dayadı...

Abone ol Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuru, kendisinden izinsiz olarak evlenmek isteyen 19 yaşındaki kızını nikah masasından silah zoruyla kaçırırken damat adayını da tekme tokat dövdü.

Olay, bugün Uşak evlendirme dairesinde meydana geldi. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru H.İ.Y., kendisinden izinsiz evlenmek isteyen kızı N.Y.'yi nikah masasından silah zoruyla kaçırdı. H.İ.Y., damat adayı Ö.T.'yi de tekme, tokat dövdü. 19 yaşındaki N.Y., 48 yaşındaki polis memuru babası H.İ.Y.'e bir süredir arkadaşlık ettiği 25 yaşındaki Ö.T. ile evlenmek istediğini söyledi.

H.İ.Y., kızının evliliğine onay vermedi. Bunun üzerine N.Y., üç gün önce evinden kaçtı. Uşak'a gelen N.Y. ve Ö.T., evlendirme dairesine başvurdu. Bugünkü tarihe nikah için gün alan N.Y. ile Ö.T., nikah masasına oturduğu sırada, polis memuru H.İ.Y., salona girerek havaya ateş etti. Damat adayını da tekme ve tokat döven H.İ.Y., kızının başına ise silahını dayayarak dışarı çıkardı. H.İ.Y., kızını plakası alınamayan lacivert renkli, KİA markalı bir cipe bindirerek, Uşak Evlendirme Dairesi Müdürlüğü'nden ayrıldı.

Damadın şikayetçi olması üzerine Uşak Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, çevre il ve ilçelerin trafik ekiplerini uyararak, H.İ.Y. ve kızı N.Y.'nin bulunması için çalışma başlattı