BIST 10.184
DOLAR 32,26
EURO 34,73
ALTIN 2.401,73
HABER /  GÜNCEL

Kızı takip etti metroda sıkıştırdı ve...

Bursa'da kadınların korkulu rüyası haline gelen tacizci, yine bir kadına saldırdı. Ancak bu kez hazırlıklı olan kadın, tacizciyi yakalattı.

Abone ol

Bursa'da kadınları taciz eden sapık, bir kadının dikkati sayesinde yakalandı. Saldırdığı kadın tarafından bıçaklanan sapık, polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre ilk olay, 3 Şubat’ta merkez Nilüfer ilçesi Küçük Sanayi Metro İstasyonu önünde meydana geldi. Yeni evlenen fabrika işçisi 29 yaşındaki İ.Ö, takip etmeye başladığı 28 yaşındaki R.Ş.’yi sıkıştırdı. Şüpheli, metro istasyonun merdivenlerinde taciz ettiği genç kadının dudaklarını öpmeye kalkıştı. Genç kadının imdat çığlıkları üzerine paniğe kapılan şüpheli sırra kadem bastı. Mağdur genç kadın karakola müracaat ederken, polis olayla alakalı soruşturma başlattı.

TAKİP EDİLDİĞİNİ ANLAYINCA BIÇAĞINI ÇIKARDI

olay ise, dün merkez Nilüfer ilçesi Ataevler Mahallesi Ali Rıza Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. Türkiye, Mersin’de vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’a kilitlendiği sırada şüpheli işe koyuldu. Zanlı İ.Ö., iş yerine giden 27 yaşındaki F.Y.’yi takip etmeye başladı. Genç kadını yol üstünde sıkıştıran İ.Ö., F.Y.’nin kalçasına elleyince hiç beklemediği bir saldırıyla karşılaştı. Takip edildiğinin farkında olan genç kadın, çantasından çıkardığı çakıyı can havliyle sallamaya başladı. Yüzünden ve omzundan yaralanan şüpheli, panikle kaçarken şoka giren genç kadın karakola giderek başından geçen dehşet dakikalarını anlattı. Takip edildiğini hissettiğini söyleyen F.Y, “Kalçamı elleyince bıçağımı çıkartıp rast gele salladım. Onu yaralayınca da polise başvurdum” dedi.

HATANEDE GÖZALTINA ALINDI

Şüpheli İ.Ö, tedavi için gittiği hastanede Nilüfer Araştırma Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yüzündeki kesikle ilgili tedavi olan zanlının 13 gün önce de bir başka kadını taciz ettiği ortaya çıktı. Çağrılan her iki müşteki de kendilerini taciz eden kişinin bu şüpheli olduğunu teşhis etti.
Yeni evlendiği öğrenilen şüpheli İ.Ö., iki ayrı “sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı” suçundan adliyeye sevk edildi. Zanlı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yüzünde yara bandı olan şüpheli, görüntüsünü almaya çalışan gazetecileri görünce yüzünü kapattı.