BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.426,89
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Ordu'da okullar 18 Şubat'ta tatil mi?

Konya'nın ardından Ordu ilinden de 18 Şubat çarşamba günü okullar tatil edildi. Yarın Ordu da eğitime bir gün ara verildiği duyuruldu.

Abone ol

Ordu'ya bağlı 5 ilçede 18 Şubat çarşamba günü okullar tatil edildi. Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kentte kar yağışının devam etmesi sebebiyle Çamaş, Gürgentepe, Kabadüz ve Korgan ilçelerinin tamamında, Ünye ilçesinde ise Pelitliyatak Mahallesi'ndeki Pelitliyatak Ortaokulu, Çalca İlkokulu ve Yeşilyurt İlkokulu ile aynı ilçedeki Yenikent Mahallesi'ndeki ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verileceği belirtildi. 

Açıklamada, kent merkezi ve diğer ilçelerdeki okullarda ise eğitim ve öğretimin devam edeceği kaydedildi.

KONYA'DA OKULLAR YARIN TATİL Mİ?

KONYA 'da yoğun kar yağışı sebebiyle gözler Valiliğe dönmüştü. Konya merkezde beklenen kar tatili kararı alınmadı. Ancak Konya'nın Ilgın ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar 18 şubat çarşamba günü tatil edildi.

Ilgın Kaymakamlığından yapılan açıklamada, bölgede olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle ilçe merkezi ve bağlı köylerde eğitime çarşamba ve perşembe günleri ara verildiği belirtildi.