BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,12
ALTIN 2.308,88
HABER /  GÜNCEL

'Kız meselesi' kavgasında pompalı tüfek!

Polise göre "kız meselesinden" çıktığı tahmin edilen kavgada pompalı tüfek kullanıldı, iki lise öğrencisi yaralandı.

Abone ol

İstanbul'da öğrencilerin ders arası için bahçeye çıktığı sırada, pompalı av tüfeğiyle açılan ateş sonucu 2 öğrenci yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 15.30 sıralarında Merkez Silahtarağa Caddesi üzerinde bulunan Eyüp Anadolu Lisesi'nin bahçesinde meydana geldi. Teneffüs saatinde bahçeye çıkan 11. sınıf öğrencisi Barış B. ve Cemal Y.'nin bulunduğu yöne okul dışından av tüfeğiyle ateş açıldı.

SALDIRGAN TÜFEKLE BİRLİKTE KAÇTI

Vücutlarına saçmalar isabet eden 2 öğrenci yaralandı. Saldırgan, saldırıyı gerçekleştirdiği tüfeği bırakmadan olay yerinden kaçtı. Okul yetkililerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulans ekipleri yaralanan iki öğrenciyi alarak hastaneye götürdü.

SAĞLIK DURUMLARI ENDİŞE VERİCİ DEĞİL

Tedavi altına alınan öğrencilerin hayati tehlikeleri olmadığı öğrenildi. Olayın ardından okula gelen çok sayıda polis, çevrede delil topladı. Okul bahçesinin dışındaki duvarın dibinde tüfeğe ait iki adet boş fişek kovanı buldu.

TANIK : SİLAH SESLERİ DUYDUM

Bir görgü tanığı "birkaç kişi teneffüs saatinde okul dışında bekliyordu. Sonra silah sesi duydum. İki öğrenci yaralandı. Daha sonra saldırganlar kaçtı" diye konuştu.

"KIZ MESELESİ" OLABİLİR

Emniyet kaynaklarından öğrenildiğine göre saldırgan tek kişi ve pompalı tüfek kullandı. Soruşturmayı çok yönlü sürdüren polise göre saldırının "kız  meselesi" nden kaynaklanmış olma ihtimali, diğer olasılıkların üzerinde.