BIST 10.170
DOLAR 32,36
EURO 34,68
ALTIN 2.388,70
HABER /  DÜNYA

Kız arkadaşı erkek çıktı!

İki yıldır beraber yaşadığı kız arkadaşının eskiden erkek olduğunu öğrenince cinnet getirdi.

Abone ol

Rusya'da meydana gelen olay şaşkınlık yarattı. 33 yaşında Vladimir F., 2 yıldır beraber olduğu Kamilla adlı kız arkadaşının eskiden erkek olduğunu öğrenince cinayet işledi.

Vladimir F. polise verdiği ifade de cinayeti neden işlediğini anlattı. Vladimir, Kamilla'yla 2 yıl önce St. Petersburg'a yaptığı bir gezi sırasında tanıştığı ve ondan sonra beraber yaşamaya başladıklarını söyledi.

Kamila'nın geçmişi hakkında pek konuşmadığını ifade eden Vladimir F., "bu durum canımı çok sıkıyordu. En son Kamilla'ya evlenme teklif ettim. Ama ciddi bir şeye hazır olmadığını söyleyerek teklifimi reddetti. Bende aldatıldığımı düşündüm ve onun e-postalarını okuyarak bir şeyler bulmaya çalıştım ama herhangi bir şey bulamadım" dedi.

E-postaları okurken dikkatini başka bir şey çektiğini kaydeden Vladimir F., Kamila'ya gelen maillerde ona başka bir isimle hitap edildiğini fark ettiğini söyledi.

Tüm maillerde Kamilla'ya 'Kirill' olarak hitap edildiğini kaydeden Vladimir, Kamilla'nın e-postaları arasında dolaşırken onun bir kaç sene önce Avusturalya'ya giderek cinsiyet değiştirme ameliyatı olduğunu öğrendiğini kaydetti.

Bu olayı gururuna yediremediğini itiraf eden Vladimr,"Ne yapacağımı şaşırmıştım. Adeta şok yaşıyordum. Gidip bir silah aldım ve Kamilla eve gelince onu öldürdüm" dedi.

İhanete uğradığını ve bunu kendine yediremediğini için Kamilla'yı öldürdüğünü yazan bir intihar notu bırakan Vladimir, bileklerini keserek intihar etmek istedi. İntihar girişiminde başarılı olamayan Vladimir, cinayetten yargılanacak.