BIST 10.169
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.399,37
HABER /  SPOR

Fenerbahçe Poulsenin alternatifini buldu

Fenerbahçe Yönetimi, bir türlü ikna edemediği Poulsen’in alternatifini yine İtalya’da buldu.

Abone ol

Fenerbahçe Yönetimi, bir türlü ikna edemediği Poulsen’in alternatifini yine İtalya’da buldu. Bologna’nın 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Gaby Mudingayi ile görüşmelere başlandığı öğrenildi

Juventuslu Poulsen’i ikna etmekte bir hayli zorluk çeken Fenerbahçe Yönetimi, Danimarkalı oyuncunun alternatifini yine İtalya’da buldu.

Sarı-lacivertli kulübün, Bologna’da top koşturan Gaby Mudingayi için temaslara başladığı öğrenildi. Belçika Milli Takımı’nın da formasını giyen Kongo asıllı oyuncu İtalyan ekibine geçen sezon transfer olmuştu.

Fiyatı 7 milyon euro
Torino ve Lazio’da da oynayan 27 yaşındaki Mudingayi ön liberoda görev yapıyor. 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncu için Bologna’nın 7 milyon euro bonservis ücreti istediği bildirildi.

Teknik Direktör Christoph Daum’un da listesinde bulunan Mudingayi’nin Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak baktığı, Poulsen defterinin kapanması halinde bu oyuncuya ağırlık verileceği belirtildi.

Alman hocanın Mudingayi’nin menajeri ile bir araya geldiği ve görüşmenin bir hayli olumlu geçtiği ifade edildi.
Yönetimin, Poulsen transferini bitirebilmek için hafta sonuna kadar temaslarını devam ettireceği, bir sonuç alınamaması halinde önümüzdeki hafta Bologna ile masaya oturulacağı kaydedildi.

Balayını henüz tamamlamayan Poulsen’in sarı-lacivertli ekibin ısrarcı tavırları karşısında biraz olsun yumuşadığı ancak net bir yanıt vermediği öğrenildi.

Bu arada yönetimin sol kanat için düşündüğü Gaziantepli İsmail’in Beşiktaş ile anlaşması üzerine yeni alternatifler aramaya başladığı, kontenjan durumuna göre, bu bölgeye yabancı bir ismin de gelebileceği bildirildi.