BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,93
ALTIN 2.442,56
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur yeni yarışmacılar - Kim elendi?

Kısmetse Olur yeni yarışmacıları Burçak ve Yasin kimdir? Kismetse Olur'da bu hafta kim elendi yeni gelin ve damat adayının hikayesi.

Abone ol

Kısmetse Olur yeni yarışmacıları belli olurken 14 Kasım gecesi kim elendi sorusu da yanıt buldu. Peki Kısmetse Olur yeni gelin adayı Burçak ve yeni damat adayı Yasin kimdir?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Kısmetse Olur yarışmasında 14 Kasım cumartesi akşamı eleme yapıldı. Kim elendi sorusunun yanıtını veren Kısmetse Olur elemesinde yeni gelen yarışmacılar da belirlendi.

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ?

KISMETSE OLUR YENİ YARIŞMACILARI KİM?

Kısmetse Olur yarışmasının yeni yarışmacıları da belli oldu. Elenen damat adayının yerine gelen yeni damat adayı Yasin oldu. Yeni gelin adayı olarak ise üst düzey yönetici olan Burçak Kısmetse Olur'un yarışmacısı oldu.

KISMETSE OLUR YASİN KİMDİR?

YASİN KİMİN ESKİ NİŞANLASI?

Yasin, Kısmetse Olur yarışmasına katılan gelin adaylarından Melek'in eski nişanlısı çıktı. 5 ay önce ayrıldıklarını açıklayan Yasin, Melek elendikten sonra yarışmaya dahil oldu. Yasin ile Melek aralarına giren üçüncü kişiler yüzünden ayrındıklarını söyledi.

KISMETSE OLUR YENİ GELİN ADAYI BURÇAK KİMDİR?

Kısmetse Olur yarışmasına yeni katılan gelin adayı Burçak ise özel bir şirketin üst düzey yöneticisi çıktı. Peki yeni gelin adayı Burçak kimdir? 33 yaşındaki Burçak aslen İzmirli. Kova burcu olan Burçak, özel bir şirkette genel müdür.