BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.430,08
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Semih kimdir? Nur'un annesi ile şok etti!

Kısmetse Olur evinde Nur Erkoç ile flört eden Semih Kurtulmuş hedefte. Peki Semih Kurtulmuş kimdir Nur Erkoç'un annesi neden ona kızdı?

Abone ol

Kısmetse Olur Semih Kurtulmuş ile Nur Erkoç'un annesinin restleşmesine sahne oluyor. Peki kimdir Semih Kurtulmuş aslen nerelidir?

Kısmetse Olur damat adayları arasında yer alan Semih Kurtulmuş 24 yaşında. Aslen Çorlu'lu olan Semih Kurtulmuş oradan yarışmaya katıldı.

Kısmetse Olur Semih Kurtulmuş instagram hesabına koyduğu fotoğrafta sık sıs arabasını fon olarak kullanmış. BMW marka arabası ile gösteriş yapan Semih, Nur Erkoç ile ise sadece 3 fotoğraf paylaşmış.

Maço tavırları ile dikkat çeken Semih Kurtulmuş ile Nur Erkoçlar bir kaç haftadır flört ediyorlar. Semih Kurtulmuş bu flörtü bir adım öteye taşıyıp Nur'a tektaş yüzükü de hediye etmişti.

NUR ERKOÇ 'UN ANNESİ SEMİH İLE RESTLEŞTİ

Nur Erkoç ile Semih arasında patlak veren 'üslup' kavgasına evi ziyaret eden annesi de katıldı. Nur'dan yüzüğü alan annesi Semih Kurtulmuş ile kavga edip rest çekmeye kalktı. Semih de buna restle karşılık verince ortaya bu kavga çıktı.

Yaşı : 24 Eğitim Durumu : Lise Memleket: Çorlu Yaşadığı Yer: Çorlu Boy: 1.88 Kilo: 90 Burç: Balık http://www.a24.com.tr/semih-kurtulmus-kimdir-kac-yasinda-kismetse-olur-semih-instagram-fotograflari-haberi-40057372h.html?h=45