BIST 10.186
DOLAR 32,36
EURO 34,69
ALTIN 2.382,79
HABER /  GÜNCEL

Eser West eski eşi kimdir? Karısı ile evliliği sahte mi?

Eser West eski eşi ile Kısmetse Olur yarışmasında zor günler yaşıyor. Eski karısı ortaya çıkınca sözlüsü Cansel Çördük kriz çıkardı. Eser West ve eski eşiyle ilgili dedikodular.

Abone ol

Eser West ve eski eşi Maaxx West kimdir , evlilikleri kağıt üstünde miydi? Kısmetse Olur damat adayı Eser West bu hafta eski karısı yüzünden terkedilmenin eşiğine geldi. Kısmetse Olur son bölümünde Cansel Çördük kovdu Eser West de evi terketti. 

Peki bütün olayların merkezinde yer alan Eser West'in eski eşi kimdir? Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafları ile de olay olan Eser West'in eski karısı onunla aynı dövmeyi mi taşıyor?

Kısmetse Olur damat adaylarından Eser West bilindiği gibi evde Cansel Çördük ile sözlü.

Bir çok kez yarışmada birincilik elde eden Eser West, ABD vatandaşı.

Eser West hakkında daha önce soyadı iddiası da patlak vermişti.

Eski bir kaleci olan Eser West'in gerçek soyadının Çakmakçı olduğu ortaya çıkmıştı.

ESER WEST ESKİ EŞİ - EVLİLİĞİ SAHTE Mİ?

Eser West'in annesi evliliğin gerçek olmadığını ve kağıt üzerinde olduğunu ifşa etti. Mehtap Taşkıran bunu büyütünce Kısmetse Olur evinde haftanın olayı oldu.

Ancak Eser West'in kağıt üzerinde evlendik dediği Maaxx West ile mesajlaştığının ve görüştüğünün ortaya çıkması Kısmetse Olur evinde bomba gibi patladı. Dahası da vardı. Her ikisinde de aynı dövme vardı. Eser West'in yazdırdığı bir yazısı eski karısı da çok beğenip yazdırmış.

Cansel Çördük olayı öğrenince Eser West ile sıkı bir kavga etti. Cansel rest çekti Eser de evi terketti. İşte Cansel ile Eser'in Kısmetse Olur evindeki eski eşiyle ilgili kavgaları;