BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.449,14
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Nurçin Tekeşli kimdir? Eser şokta

Kısmetse Olur yeni gelin adayı Nurçin Tekeşli çok cüretkar çıktı. Eser için geldiğini ilan eden Nurçin Tekeşli kimdir ve aslen nerelidir?

Abone ol

Kısmetse Olur evinde kim elendi sorusunun yanıtı Fatma Hazal olunca yeni gelin adayı da kızlar evine katıldı. Bu isim de Nurçin Tekeşli oldu. Eser için geldiğini ilan eden Nurçin Tekeşli kimdir?

Kısmetse Olur yarışmacıları arasına katılan gelin adayı bomba çıktı. Dobralığı ile dikkat çeken Nurçin Tekeşli açık açık damat adaylarından Eser için geldiğini ilan etti.

Erkekler evini ziyaretinde Eser'e sarılıp koklayan Nurçin Tekeşli, tavır ve davranışları ile Kısmetse Olur evini karıştıracak gibi görünüyor.

NURÇİN TEKEŞLİ KİMDİR?

Kısmetse Olur yeni gelen adayı Nurçin Tekeşli aslen İzmirli... Yarışmaya İstanbul'dan katılan Nurçin Tekeşli 28 yaşında. Kendisini sanatçı olarak niteleyen Nurçin Tekeşli, ilk günden kendine müttefik olarak Mehtap Taşkıran'ı seçti.

Daniella'nın yüzüne karşı 'seni hiç sevmiyorum' diyen Nurçin Tekeşli, Eser ile aşk yaşayan Cansel Çördük'ü de çıldırttı. Cansel Çördük, 'Eser benimle' diyerek uyarıda bulundu ancak Nurçin Tekeşli bunun önemi olmadığını belirterek Eser de ısrar edeceğini ortaya koydu.

ESER'İN GÖZÜ KORKTU

Yeni gelen adaya Nurçin Tekeşli'nin cüratkar davranışları Eser'i ürküttü. Eser için erkekler evinde 'Nurçin'den korunma duası' yapılırken , Eser bu kızı elemeliyiz diyerek kulislere başladı.