BIST 9.695
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.426,06
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elendi yeni yarışmacı kim?

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi açıklandı. 5 Aralık Kismetse Olur elemesinde yeni yarışmacılar da belli oldu. Kısmetse Olur'da Serhan Çeliker en çok oyu aldı ama elenmedi.

Abone ol

Kanal D’de yayınlanan Kısmetse Olur yarışmacıları arasından bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. 5 Aralık elemesinde elenmesi yönünde en çok oyu gelin adaylarından Fatma Hazal damat adaylarından ise Serhan Çeliker aldı. Peki kim elendi?

Kısmetse Olur elemesinde gelin adayları içinden çıkan eleme adayı isim çok şaşırtmadı.

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ?

Damat adayları yine yeni gelen gelin adayını elemeyi tercih etti. Fatma Hazal için 4 oy çıkarken Duygu da aldığı 3 oy ile elenme korkusu yaşadı.

Damat adaylarından ise Murat için 2, Tankut için 1 oy çıkarken en çok oyu geçen haftaki gibi Serhan Çeliker aldı.

SERHAN ÇELİKER YİNE ELENMEDİ?

Kısmetse Olur yarışmasında elenen isim yine gelinler evinden çıktı. 10 bin liralık ödülü SMS oylaması sonucunda Erdem aldığı için damat adayı elenmedi. Böylece Serhan Çeliker geçen hafta olduğu gibi elenmesi yönünde oy almasına rağmen Kısmetse Olur evinde kaldı. Kısmetse Olur'dan bu hafta elenen isim Fatma Hazal oldu.

Serhan Çeliker elenmekten kurtulunca 'surat ifadenizi görmek açısından iyi oldu. Pazartesi günü savaş başlayacak' dedi.

KISMETSE OLUR YENİ YARIŞMACI NURÇİN KİMDİR?

Kısmetse Olur evine katılan yeni yarışmacılar da belli oldu. Gelin adayı olarak Nurçin yarışmaya dahil oldu.

Gelin adayı dobra dobra Eser için yarışmaya katıldığını ilan etti. Serhan Çeliker'in yüzüne karşı da 'senden hoşlanmıyorum' diyen Nurçin şaşırtıcı bir profil sergiledi.

KISMETSE OLUR EVİNDE KİM KORUMA ALTINDAYDI?

Gelin adaylarından Ayça Beğen yine koruma alırken damat adayları arasında ise sürpriz bir isim koruma aldı. Melis Buse ile yeniden aşk yaşamaya başlayan Erdem Dalfidan koruma alan isim oldu. Erdem ödülünü beklendiği gibi Melis ile paylaştı.

MELİS'İN TEYZESİ ŞOK ETTİ : ÇAKACAM BİR TANE

Kısmetse Olur evinde Melis'den ayrılarak Cansel ile aşk yaşamaya başlayan Erdem geri dönüş yaptı. Cansel eve dönen Eser'i tercih edince Melis ile Erdem birlikte yola devam etme kararı aldı. Ancak bu durum ailelerini fazlasıyla rahatsız etti. Önce Melis'in annesi Ayten Hanım tepki koydu. Melis ağlamaya başlayınca teyzesi 'Ağlama çakacam şimdi bir tane' diyerek ksert reaksiyon verdi.

KISMETSE OLUR ERDEM VE MELİS AŞKI

Kısmetse Olur'da Ayten Hanım'ın ' Melis'in Erdem'le birlikte devam etmesini istemiyoruz.' sözlerine rağmen olay tatlıya bağlandı. Erdem ve Melis aşkına aileler son bir şans vermeyi uygun gördü.