BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.308,01
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elendi yeni gelen Leyla Keskin kimdir?

18 Eylül 2016 akşamında Kısmetse Olur yeni sezonun ilk elemesi yapıldı. Peki Kismetse Olurda ilk elenen kim oldu yeni gelen aday Suat Tümer kimdir?

Abone ol

Kısmetse Olur yeni sezonunda ilk kim elendi sorusunun yanıtı dün akşam yanıt buldu. Kısmetse Olur 18 Eylül 2016 elemesinde erkeklerden en çok Ceyhun, gelin adaylarından ise Merve'nin ismi yazıldı. Peki Kısmetse Olur'da gecenin finalinde elenen kim oldu?

Kısmetse Olur evinde ilk oylama kavgalı gürültülü oldu. Semih ile flört ettiği Hazal arasında oylama sırasında da kavga çıktı. Kısmetse Olur evindeki oylamada gelin adaylarından Rabia, erkeklerden ise Semih Kurtulmuş koruma altına alındı.

KISMETSE OLUR 18 EYLÜL KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur evindeki oylamada ise sürpriz isimler çıktı. Gelin adaylarından Gamze'nin gitmesi beklenirken elenmesi için en çok oy Merve'ye çıktı. Merve isminin yazılmış olmasına çok şaşırdı. Merve "İlk haftadan bir aday ismi söylemediğim için beni yazdılar" dedi.

Kısmetse Olur oylamasında damatlar evinden Ceyhun isminin çıkması beklenen bir sonuçtu. Şahin ile birlikte aynı isimle flört etmeye çalışan Ceyhun tepki dolu tavırlar geliştirmişti.


Ceyhun böyle bir sonuç beklemediğini belirterek 'Sıkıntı yok hayırlısı olsun' dedi. Elenmesi yönünde 4 oy alan Ceyhun, Merve ile birlikte ilk sezonun ilk elemesinde sıkıntılı anlar yaşadılar.

Kısmetse Olur evinde 10 bin liralık çek de kimseyi kurtaramadı. Çek Semih ve Rabia arasında bölüşülünce hem Ceyhun hem de Merve elendi. Böylece Kısmetse Olur evinden ağlayarak ilk veda eden isimler Merve ve Ceyhun oldu.

Kısmetse Olur evinde gelinler tarafında Merve'nin ve arkadaşlarının gözyaşları vardı. Damatlar evinde Ceyhun ise sakin bir veda yaşadı.

KISMETSE OLUR YENİ GELEN SUAT TÜMER KİMDİR?

Kısmetse Olur evine yeni gelen damat adayı Suat Tümer oldu. Orta yaşı geçkin olan damat adayı Suat Tümer uzun yıllar futbol oynadıktan sonra antrenörlük yapmaya başlamış. Adanalı olan Suat Tümer emlak alım satım işi yaptığını söyledi. Bir evlilik yapan Suat Tümer bir oğlu bir de kızı olduğunu anlattı. Sadık bir eş arayan Suat Tümer 'İnsan olarak kaliteli ve kadın gibi kadın olmalı' dedi. Gelin adaylarından Gamze herkesin aklındaki bombayı patlattı ve "Biz size göre çok genciz" diyerek niye geldiniz dedi. Damat adayı ise "Aşk sevda yürekten gelen bir şeydir. Bunun yaşı başı olmaz. Bir insanın kalbi gözünden akarsa orda iş biter. O yüzden yaşı takmayın" dedi. Gelin adayları damat adayının 40'lı yaşlarda olduğunu tahmin etse de Suat Tümer yaşını açıklamadı.

NUR'UN ANNESİ LEYLA KESKİN GELİN ADAYI OLDU

Kısmetse Olur yeni gelin adayı ise bomba bir isim oldu. Geçen sezonun birincisi Nur Erkoç'un annesi Leyla Keskin yeni gelin adayı olarak yarışmaya dahil oldu. Figüran oyunculuk yaparak geçimini sağlayan Leyla Keskin kızının adaylığı sürecinde eve her gelişinde olay çıkarmıştı. Özellikle Semih Kurtulmuş, Leyla Keskin'i görünce 'cin çarpmışa' döndü. Zira geçen sezon Nur ile Semih'in arasını açan da Leyla Keskin olmuştu.