BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.394,62
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur kim elendi-yeni gelen isimler

Kısmetse Olur haftanın finali kim elendi sorusu dün akşam cevabını buldu. 17 ekim eleme haftasında Kısmetse Olur'a bu hafta veda eden isim Duygu Yıldırım ve Melih Toğay oldu. Elenen isimlerden sonra yarışmaya yeni gelin ve damat adayları geldi.

Abone ol

Kısmetse Olur haftanın finali bu hafta 17 Ekim kim elendi sorusu dün akşam Kanal D'de cevabını buldu. Kısmetse Olur evinde yapılan eleme sonucu damat adayları oy çokluğu ile Duygu Yıldırım'ı eledi. Damat adaylarından ise yarışmaya ilk veda isim Melih Togay oldu. Duygu ve Melih'in ardından yarışmaya yeni gelin ve damat adayları katıldı. 

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Kanal D sevilen programı Kısmetse Olur bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur programı 17 Ekim veda eden isim kim oldu. Merakla beklenen Kısmetse Olur programına veda eden yarışmacı kim oldu.

İşye yarışmaya yeni gelen adaylar...

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Aşkı arayan 7 erkek ve 7 kadın aday günün 12 saatini Kısmetse Olur evinde geçirecek. Gerek benzer zevkleriyle, gerekse müstakbel eşlerinde aradıkları ortak özelliklerle, hayatlarının aşkını arayan gelin ve damat adaylarından birer kişi her hafta elenecek, yerlerine yeni adaylar gelecek… Böylece adayların Kısmetse Olur evinde aşkı bulma ihtimali hiçbir zaman bitmeyecek.

Kısmset Olur'da Serhat yeni gelen damat adayı ile tartıştı