BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.433,95
HABER /  DÜNYA

Küçücük çocuklara tecavüz elbisedeki kanı görünce...

HİNDİSTAN'da yeni tecavüz skandalı. Bu kez tecavüzcülerin kurbanları 3 ve 5 yaşlarında iki kız çocuğu oldu.

Abone ol

Hindistan'ın Yeni Delhi kentindeki iki farklı bölgede 2 kız çocuğuna tecavüz edildiği belirtildi.

Emniyet yetkilileri, Hindistan'ın Yeni Delhi kentinde de cuma günü meydana gelen iki farklı tecavüz olayının ardından 3 zanlının tutuklandığını açıkladı.

Yeni Delhi polisi ilk olayın kentin batısındaki bir bölgede gerçekleştiğini ve 2 yaşındaki bir kız çocuğunun motosikletli iki kişi tarafından kaçırılarak tecavüze uğradıktan sonra baygın bir halde bırakıldığını açıkladı.

Akrabaları tarafından bulunan çocuğun genital bölgesinde kanama görülmesinin ardından hastaneye götürülmesi sonucu olayın ortaya çıktığı belirtildi. 

Polis diğer tecavüz olayının ise kentin doğusunda gerçekleştiğini ve 5 yaşındaki bir kız çocuğunun aynı mahalledeki bir komşusu tarafından götürüldüğü bir evde 3 kişi tarafından toplu tecavüze uğradığını belirtti.

ELBİSESİ KANLI 

Çocuğun elbisesi kanlı bir şekilde ağladığının görülmesi ile anlaşılan olayda tecavüze karışan 3 kişinin tutuklandığı açıklandı.

Hindistan'daki Suç Kayıtları Bürosu (NCRB) verilerine göre, her gün ortalama 92 kadının cinsel saldırıya uğradığı ülkede 2013'de bin 141 olan tecavüz vakalarının 2014'te bin 813'e yükseldiği belirtiliyor.

Aralık 2012'de erkek arkadaşıyla bindiği otobüste altı kişinin tecavüzüne uğrayan genç kadının, tedavi için götürüldüğü Singapur'da şiddetli iç kanama nedeniyle yaşamını yitirmesinin ardından ülke genelinde gösteriler düzenlenmiş ve tecavüz cezalarında artırıma gidilmişti.