BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elendi sızdı bu kez bomba bir isim!

Kısmetse Olur evinden bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı sızdı. Kismetes Olur'da Nur Erkoç elenecek. Kısmetse Olur evine yeni gelen ise eski gelin adayı Daniella olacak.

Abone ol

Kısmetse Olur'dan kim elendi sorusunun yanıtı bu hafta herkesi şaşkına çevirecek. Zira Kısmetse OIur evinde en çok birinciliğin sahibi olan Nur Erkoç elenecek. Kısmetse Olur ekibi onun yerine eve eski gelin adayı Daniella'yı sokacak. Daniella üçüncü kez eve geri alınırken Nur Erkoç fanları isyan çıkaracak.

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ - YENİ HABER TIKLAYIN

Kısmetse Olur yarışması ifşa olan gerçeklerle sona doğru giderken yapım ekibi arka arkaya skandal işlere imza atıyor. Birbirlerine kadın ayarlayan Murat ve Semih'i ses kayıtları çıkmasına yapım ekibi hala ısrarla evde tutuyor. Bu hatfa da ne Semih ne de Murat'a dokunulmadı. Onun yerine ses kaydını yayında ifşa eden Nur Erkoç'a cezalandırıldı.

SEMİH VE MURAT'IN SKANDAL SES KAYDI

KISMETSE OLUR'DAN KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur evinden bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı da her zaman ki gibi yine sızdı. Kısmetse Olur evinde en çok birinciliği olan isim Nur Erkoç bu hafta elenecek.

Kısmetse Olur evinden elenen Nur Erkoç, Semih ve Murat'ın birbirlerine kadın pazarladıkları skandal ses kaydını ifşa etmişti. Nur Erkoç'un bu ifşayı yaptıktan sonra elenmesi haliyle manidar oldu. Yapım ekibi Nur Erkoç'u 'pisliği' ifşa ettiği için mi eledi soruları yöneltiliyor.

Kısmetse Olur evinde haftanın birincisi Emre Ubeyli yapılacak. Gelinler evinden ise Ayça Beğen birinci olacak. Çeki yapım ekibi Emre Ubeyli'ye vererek Nur Erkoç'u eleyecek.

KISMETSE OLUR YENİ GELEN KİM OLACAK?

Kısmetse Olur yapımcıları Daniella'yı üçüncü kez eve geri sokarak şaşırtan bir işe de imza atacaklar. Tankut için Kısmetse Olur'a alınacak olan Daniella elbette en çok Cansu Deliktaş üzülecek. Tankut eve dönen Daniella'nın etrafında pervane olurken Kısmetse Olur ekibi "iki kadın bir adam" aşkı ile reyting tutturmaya çalışacak.

AYÇA VE BATUHAN AYRILDI

Kısmetse Olur evinin en zengin damat adayı olan Batuhan Cimilli sürekli kavga ettiği Ayça Beğen ile ayrıldı. Bu ayrılıktan sonra birinci olan Ayça Beğen, ödül yemeği için ilginç bir karar aldı. Ayça yemeğe Batuhan ile birlikte Nur Erkoç'u yolladı.

EMRE UBEYLİ HAZAL'A EVLENME TEKLİF ETTİ

Yapım ekibinin gözdesi olan Emre Ubeyli birincilikle ödüllendirildiği haftada Hazal'a evlilik teklifinde bulundu. Emre Ubeyli'nin teklifine Hazal da beklediği gibi evet yanıtını verdi.

KISMETSE OLUR ESER - CANSEL KAVGASI