BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,19
HABER /  MEDYA

Spiker haber bültenini polis üniformasıyla sundu

SİVAS'ta yayın yapan 4 Eylül Tv'nin haber spikeri Kuzey Sait haber bültenini özel harekat polisi üniformasıyla sundu.

Abone ol

Sivas'ta Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171'inci yıl dönümü nedeniyle 4 Eylül Tv'nin haber spikeri Kuzey Sait Karabacak, haber bültenini özel harekat polisi üniformasıyla sunarak terörle mücadele eden asker ve polislere destek verdi.

Kentte uydu üzerinde yayın yapan 4 Eylül Tv'nin ana haber spikeri Kuzey Sait Karabacak, Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci yıl dönümü nedeniyle terörle mücadele de görev yapan asker ve polislere destek olmak amacıyla ana haber bültenini özel harekat polislerinin giydiği üniformayı giyerek sundu.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171'inci yıl dönümü nedeniyle ana haber bültenine özel harekat polisi üniformasıyla çıktığını belirten Karabacak ana haber bülteninin başlangıcında yaptığı konuşmada, "Emniyet teşkilatının en mutlu olması gereken şu günlerde yine mesai arkadaşlarını kaybeden polis ve askerlerimize ve bizlere acı haberler arka arkaya gelmeye ne yazık ki devam ediyor. Kuruluşunun 171'inci yıl dönümünde vatandaşların yani bizlerin, sizlerin huzur uyuyabilmesi için maalesef ki birilerinin ayakta durması ve mücadele etmesi gerekiyor. İşte bu zor günlerde siz polislerimiz ve askerlerimiz Güneydoğu'da ve Doğu'da, Nusaybin'de, Cizre'de, Yüksekova'da vatan hainleriyle mücadele etmeye ülkenin bayrağını indirmek isteyenlerin ellerini kırmak ezanı susturmak isteyenlerin dillerin koparmak, halkımıza zarar vermek isteyenlerin nefeslerini kesmek için gece, gündüz demeden mücadele etmeye devam ediyorsunuz. Sizler yanınızdaki kader arkadaşlarınızla sizler mesai arkadaşlarınızla, sizler meslektaşlarınızla birlikte bu ülkenin refahı ve güveni için hendekleri kapatmaya, barikatları kaldırmaya, tuzaklanan patlayıcıları imha etmeye çalışırken, bizler burada bugün yine hangi ilçeden şehit haberi gelecek diye beklerken duyduğumuz tedirginlik, üzüntüyü yaşamakta cidden zorlanırken sizler silah sesler ve nereden geldiği belli olmayan kurşunlarla mücadele etmeyi bir zorluk değil vatan için, millet için, bayrak için, ezan için, din için verilen mücadele olarak görüyor ve neticesinde şehit olmanın mukaddes hazzıyla mücadele ediyorsunuz. İşte bugün biz sizlere destek olabilmek seslerimizi size duyurabilmek sizlerin yanında olduğumuzu gösterebilmek ve sizlerin orada yaşadıklarınızı bildiğimizi ve bu vatan için Çanakkale'de verilen mücadelenin aynısını orada verdiğinizi izleyenlerimize anlatmak için bugüne kadar şehit olan tüm polis ve askerlerimiz adına Sivas'ta özel harekat polisimizin kıyafetlerini giyerek yayına çıkma ihtiyacı hissettik. Oralarda özel harekatçılarımızın verdiği mücadelenin unutulmayacağı ve tarihin bu yaşananlar bir bir yazacağını hatırlatmak istiyoruz. Hepinizin isimleri bir bir kalbimizde ve tarih kitaplarında yazılı olacak" dedi.

İlk iki haberi sunduktan sonra Sivas İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan'ı ana haber bültenine konuk alan Karabacak, Çalışkan'a Türk bayrağı ve çiçek takdim etti. Emniyet Müdürü Çalışkan, polisliğin onurlu bir meslek olduğunu belirterek özel harekat polisi üniformasının kendisini şaşırttığını ve sürpriz olduğunu söyledi.