BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.437,22
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elendi eve yeni gelen kim oldu?

Kısmetse Olur evinden kim elendi belli oldu. Kismetse Olur 10 Nisan 2016 eleme gecesinde eve yeni gelen gelin adayı Daniella oldu. Peki SMS birincileri kim oldu ve 10 bin lirayı kim aldı?

Abone ol

Kısmetse Olur'dan kim elendi sorusunun yanıtı bu hafta Nur Erkoç oldu. Kısmetse Olur 10 Nisan eleme gecesinde SMS birincisi olan Emre Ubeyli 10 bin liralık çeki alınca elenen isim gelinler evinden çıktı. Kısmetse Olur evine yeni gelen ise eski yarışmacı Daniella oldu. 

Kısmetse Olur evinden bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı herkesi şaşırttı. Zira bu kez Kısmetse Olur evinde en çok SMS birinciliği alarak izleyicinin gözdesi olan isim elendi.

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ 10 NİSAN ELEME GECESİ

Kısmetse Olur evindeki haftanın eleme gecesi saat 23.00'da başladı. Gelin adaylarından Nur Erkoç en çok oyu alarak eleme adayı yapıldı.

Haftanın SMS birincisi damat adaylarından Emre Ubeyli ile gelin adaylarından Ayça Beğen olmuştu. 10 bin liralık çeki Emre Ubeyli alınca elenen de gelinler evinden Nur Erkoç oldu.

NUR ERKOÇ ELENDİ SEBEBİ BU MU? : Kısmetse Olur evinden elenen Nur Erkoç, Semih ve Murat'ın birbirlerine kadın pazarladıkları skandal ses kaydını ifşa etmişti. Nur Erkoç'un bu ifşayı yaptıktan sonra elenmesi haliyle manidar oldu. Yapım ekibi Nur Erkoç'u 'pisliği' ifşa ettiği için mi eledi soruları yöneltiliyor.

KISMETSE OLUR YENİ GELEN DANİELLA KİMDİR?

Kısmetse Olur yapımcıları Daniella'yı üçüncü kez eve geri sokarak şaşırtan bir işe de imza attı. Peki kimdir Daniella kiminle ilişkisi vardı?

Daniella Grajdeanu ya da Kısmetse Olur evindeki ismiyle Dani, 23 yaşında. Beykent Üniversitesi Halkla ilişkiler mezunu olan Daniella pilates hocalığı yapıyor. Romanya asılı olan Daniella İstanbul'da ikamet ediyor.

Tankut için Kısmetse Olur'a alınan Daniella'nın gelişine elbette en çok Cansu Deliktaş üzüldü. Tankut eve dönen Daniella'nın etrafında pervane olurken Kısmetse Olur ekibi "iki kadın bir adam" aşkı ile reyting tutturmaya çalışacak.

AYÇA VE BATUHAN AYRILDI

Kısmetse Olur evinin en zengin damat adayı olan Batuhan Cimilli sürekli kavga ettiği Ayça Beğen ile ayrıldı. Bu ayrılıktan sonra birinci olan Ayça Beğen, ödül yemeği için ilginç bir karar aldı. Ayça yemeğe Batuhan ile birlikte Nur Erkoç'u yolladı.

EMRE UBEYLİ HAZAL'A EVLENME TEKLİF ETTİ

Yapım ekibinin gözdesi olan Emre Ubeyli birincilikle ödüllendirildiği haftada Hazal'a evlilik teklifinde bulundu. Emre Ubeyli'nin teklifine Hazal da beklediği gibi evet yanıtını verdi.

KISMETSE OLUR ESER - CANSEL KAVGASI

SEMİH VE MURAT'IN SKANDAL SES KAYDI

Kısmetse Olur yarışması ifşa olan gerçeklerle sona doğru giderken yapım ekibi arka arkaya skandal işlere imza atıyor. Birbirlerine kadın ayarlayan Murat ve Semih'i ses kayıtları çıkmasına yapım ekibi hala ısrarla evde tutuyor. Bu hatfa da ne Semih ne de Murat'a dokunulmadı. Onun yerine ses kaydını yayında ifşa eden Nur Erkoç'a cezalandırıldı.