BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.432,89
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elendi sızan ismi açıklıyoruz!

Kısmetse Olur evinde kim elendi sorusunun yanıtı erkekler evinden olacak. Kismetse Olur 19 Haziran elenecek ismin yerine yeni gelen isim eskilerden biri oldu.

Abone ol

Kısmetse Olur evinde bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı yine sızdı. Kısmetse Olur evinden elenen isim erkekler evinden olacak ve eve Tankut Denker dönüş yapacak. 

Kısmetse Olur yarışmasında önümüzdeki hafta gong çalıyor. Bunun anlamı artık birincinin belirleneceği sürece girildiği ve eleme olmayacağı.

KISMETSE OLUR'DAN KİM ELENECEK?

Kısmetse Olur evinde haftanın birincileri yeni bir aşka yelken açan Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli olacak. 10 bin liralık çeki Nur Erkoç alacağı için de elenen isim damatlar evinden çıkacak.

Bu hafta Kısmetse Olur evine veda edecek olan isim yakışıklılığı ile dikkat çeken Turgay Tepe olacak.

Ceyda Kırıcı'ya talip olarak gelen Turgay Tepe, evdeki Adnan Kızıltaş faktörü yüzünden bir türlü muradına eremedi. Ses kayıtları sızan Adnan Kızıltaş'ı ise taliplisi olmamasına rağmen yapım ekibi bir türlü elemeye cesaret edemiyor.

Adnan Kızıltaş'ın geçen hafta medyaya düşen konuşması;

KISMETSE OLUR EVİNE TANKUT DENKER DÖNÜYOR

Kuaför olan Turgay Tepe ilginçtir ki Tankut Denker elendikten sonra eve dahil olmuştu. Gidişinin ardından da eve dönecek isim Tankut olacak.

ABD'de oğlu ile tatil yapan Tankut Denker adeta yıllık izin kullanmış gibi oldu. Tankut Denker'in dönüşünün ardından da Kısmetse Olur'da gong sesi çalacak.

TURGAY TEPE KİMDİR?

29 yaşında olduğunu belirten Turgay Tepe aslen Samsunlu ve İstanbul'da yaşıyor. İkizler burcu olan Turgay Tepe bayan kuaförü...

Turgay instagram hesabında da bunu yansıtıyor. Bütün hesabı müşterilerinden haliyle kadınlardan oluşuyor. Ceyda Kırıcı'ya talip olan damat adayı hayli yakışıklı.