BIST 9.511
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.492,22
HABER /  GÜNCEL

Manisa'da Cansel'i kim öldürdü hepsi gözaltında

MANİSA Demirci ilçesinde ormanda cesedi bulunan Cansel'i kim öldürdü sorusunun yanıtı aranıyor. Cansel'in annesi, babası, ağabeyi ve amcası gözaltında.

Abone ol

MANİSA'nın Demirci ilçesinde kaybolduktan 3 gün sonra ormanlık alanda cesedi bulunan 17 yaşındaki Cansel B'nin annesi, babası, ağabeyi ve amcasının kızı gözaltına alındı.

Demirci Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında boğazı kesilerek öldürüldüğü tespit edilen Cansel B'nin Hüdük Mahallesi'nde yaşayan babası M. B, annesi N. B, ağabeyi A.B ile amcasının kızı N.B. gözaltına alındı. Jandarmanın ifadesine başvurduğu kişiler arasında Hüdük Mahallesi Muhtarı Erol Acar da yer aldı. 

İfade verdikten sonra jandarma karakolundan ayrılan Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Benim bildiğim Cansel'in kimseyle sorunu yoktu. Son olarak kaybolmadan bir gün önce mahallede görmüştüm" dedi.

Öte yandan Cansel B'nin cesediyle ilgili otopsi sonucunun beklendiği kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

Manisa'nın Demirci ilçesinde ortadan kaybolan C. B'nin cesedi, 3 gün sonra ormanlık alanda bulunmuştu. Ceset üzerinde yapılan ilk incelemelerde genç kızın boğazının bıçakla kesilerek öldürüldüğü belirlenmişti.