BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elendi gelen kim oldu?

Kısmetse Olur'dan bu hafta kim elendi Bedirhan Akdağ elendi iddiası doğru mu? Kismetse Olur 21 Şubat elemesinde yeni gelen damat adayı kimdir?

Abone ol

Kısmetse Olur'dan kim elendi sorusu 21 Şubat eleme gecesinde ortaya çıktı. Kısmetse Olur'dan Bedirhan Akdağ elenecek iddiaları doğrulandı. İşte Kanal D ekranında izleyici ile buluşan Kısmetse Olur elemesinde yaşananlar...

Kısmetse Olur yarışmasında dokunulmazlığı kazanarak birinci olan isimler damat adaylarından Adnan gelin adaylarından ise Nur Erkoç oldu. Eleme akşamı ise Murat ve Hazal yarışmacı arkadaşları tarafından koruma altına alınan isimlerdi.

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ?

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 21 Şubat 2016 Pazar akşamı yayınlanan bölümünde kim elendi belli oldu.

Yapılan oylama sonucunda eve veda eden isim damat adayları arasından Bedirhan oldu.

Eleme sistemi nedeniyle gelin adayları arasında ismi en çok yazılan Ayça dokunulmazlık oylamasını ve 10 bin lirayı gelinler evinden Nur'un kazanması sayesinde elenmekten kurtuldu.

Bedirhan'ın elenmesinin ardından eve giren yeni damat adayı ise Batuhan Cimilli oldu.

 ESER WEST'İN ESKİ EŞİ KİMDİR OLAY OLDU?

kısmetse Olur evine bu hafta Eser West'in eski eşi damga vurdu. Vucüt geliştirme sporu yapan eski karısı Maaxx hala Eser'in soyadını taşıyor.

Eser ile aynı dövmeye da sahip olan eski eşi Kısmetse Olur evinde kriz çıkardı.

Cansel Çördük ile Eser West arasında büyük kavga çıktı. İkili ayrılma noktasına geldi.

Cansel son kavgadan sonra kapıyı vurup gitti ve evi terketti. Cansel'i bu kadar çok kızdıran Eser'in eski eşi ile sadece kağıt üzerinde evli olduklarını söylemesine rağmen görüştüklerinin ortaya çıkması oldu.

KISMETSE OLUR BEDİRHAN AKDAĞ KİMDİR?

Bedirhan Akdağ Kısmetse Olur evine Boğaçhan'ın elenmesinin ardından dahil oldu.

Peki Kısmetse Olur'un elenen damat adayı Bedirhan Akdağ kimdir? 25 yaşında olan Bedirhan Akdağ gelin adayları tarafından çılgın ve ukala olarak değerlendirildi. Yaşam koçluğu yapan Bedirhan Akdağ Bursa'da yaşıyor.