BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.438,24
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'ye teşkilatlardan tepki var!

MHP lideri Bahçeli'nin muhaliflere destek veren 4 il teşkilatını kapatma kararı sonrası tepkiler yükseliyor. Muhaliflerle birlikte hareket eden Elazığ İl Başkanı Abdulvahap Erdem, kapatılan teşkilatların yanında olduklarını söyledi.

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ İl Başkanı Abdulvahap Erdem, MHP Genel Merkezi tarafından kapatılan 4 il teşkilatı ile ilgili yaptığı açıklamada, kapatılan Aksaray, Uşak, Kilis ve Denizli il teşkilatlarının yanında olduklarını söyledi.

Erdem, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, MHP'nin "Olağanüstü Tüzük Kurultayı"na gitmesi için aralarında Elazığ'ın da bulunduğu 16 il teşkilatının topladığı imzalar ile Ankara 12. Sulh Hukuk

Mahkemesi'nde dava açıldığını ve yargı sürecinin devam ettiğini hatırlattı.

Abdulvahap Erdem, "Partimizin ufkunu açacak ve iktidara taşıyacak bu talebimiz karşısında Aksaray, Uşak, Kilis ve Denizli il teşkilatlarının kapatılmasını demokrasimiz ve partimiz adına uygun bulmadığımızı, bu tür tasarrufların partimizi büyütmeyeceğini, aksine küçülteceğini üzülerek ifade etmek istiyorum. Ülkemizin içerisinden geçtiği bu kritik günlerde MHP'nin kongreler ile seçilmiş teşkilatlarının kapatılması ve yerine atama yapılarak parti teşkilatlarımızın zayıflatılmasını doğru bulmadığımızı belirtmek istiyorum" dedi.

Erdem, Elazığ teşkilatı olarak kurultay toplanması yönünde imza vermenin vicdani huzurunu yaşadıklarını da dile getirdi.