BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elendi? Ayça elemede delirtti

Kısmetes Olur 16 ocak eleme gecesinde kim elendi sorusu yanıt buldu. Kismetse Olur evinden bu hafta Ayça Beğen mi yoksa Burçin İmre mi elendi?

Abone ol

Kısmetse Olur 16 ocak eleme gecesinde kim elendi sorusunun yanıtı ortaya çıktı. Bu hafta Kısmetse Olur evinden elenen isim Burçak İmre oldu. Kısmetse Olur evinde bu hafta olay çıkaran Ayça ise yarışmada kaldı. 

Kısmetse Olur evinde Cansel ve Eser SMS oylaması sonucunda koruma altına alınan isimler olmuştu. 

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur eleme gecesinde damatlar evinden Gürkan'ın ismi çıkarken, gelinler evinden Burçak'ın ismi elenmesi yönünde en çok oy alan isimler oldu. Haftanın en çok SMS oyunu alan ismi yine Eser oldu. Eser'in 10 bin liralık ödülü kazanmasının ardından Burçak İmre Kısmetse Olur'a veda eden isim oldu.

kısmetse olur 17 ocak eleme gecesi burçak elendi

MELİS BURÇAK'IN GİDİŞİNE MUTLU OLDU

Burçak İmre'nin Kısmetse Olur'a veda etmesinin ardından evdeki arkadaşlarına veda etti. Vedanın uzaması üzerine Melis Burçak'ı evden kovdu. 

kısmetse olur kim elendi

KİMLER KORUMA ALTINA ALINDI?

Gelinler evi bu hafta Erdem'i koruma altına alırken, damatlar evi bu hafta Daniela'yı koruma altına aldı. 

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ? 16 OCAK ELEMESİ

Damat adaylarının elenmek üzere ismini yazma ihtimali en yüksek iki isim var. Bunlardan ilki Ayça Beğen. Diğeri ise Burçak İmre.

Eleme gecesi Ayça Beğen tavırları ile yine Emre'yi delirtmeyi başardı. Emre eleme sırasında Ayça Beğen için hayli ağır sözler sıraladı.

Kısmetse Olur 'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı saat 23.30'da başlayan eleme gecesinin sonunda ortaya çıktı. Kısmetse Olur bu hafta elenen isim Burçak İmre oldu.

AYÇA BEĞEN KİMDİR EMRE İLE NUR'UN YEMEĞİNİ NİYE BASTI?

Eski nişanlısı Halil ile görüntülendikten sonra Kısmetse Olur evinden tüm damat adaylarının oyu ile elenen Ayça geçen hafta geri dönmüştü. Bu hafta Ayça Beğen yine eleme potasında. Zira Emre Ubeyli ile ilişkisini düzeltmek bir yana daha derin uçurumlar açtı. Eleme gecesinin arefesinde Emre ve Nur'un başbaşa yemeğini basan Ayça Beğen masayı devirdi.

Kendisi ile Emre'nin birlikte oldukları dönemde dans etmediklerini söyleyen Ayça, aşırı bir kıskançlık krizi şovu sergiledi. Emre'nin kayıtsızlığı da onu delirtti.

Ayça bir anda örtüyü tutup çekerek yemek masasını dağıttı. Nur ve Emre bu hareket karşısında dona kalırken Ayça arkasını dönüp gitti.

ERDEM DALFİDAN ESKİ SEVGİLİSİ KİMDİR?

Kısmetse Olur'da haftanın bir diğer flaş olayı Erdem'in eski sevgilisi ve onun adını yazdırdığı dövmesi oldu. Erdem ile Melis eski sevgili yüzünden çok büyük bir kavga etti. Melis evi basınca Erdem ona ilk kez çok sert çıkıp evden kovdu. Peki Erdem Dalfidan'ın olay yaratan eski sevgilisi kimdir koluna yazdırdığı isim neydi?