BIST 9.551
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.477,68
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elendi açıklıyoruz yapım ekibi şok oldu!

Kısmetse Olur evinden 22 Mayıs 2016 pazar günü kim elendi açıklıyoruz. Kismetse Olurdan bu hafta Mehtap ismi çıkınca yapım panikliyor. Bu sebeple eleme sistemi değiştiriliyor.

Abone ol

Kısmetse Olur'dan kim elendi sorusunun yanıtı bu hafta yeni bir yapım skandalı ile ekrana gelecek. Dokunulmazlıklar kalkınca Kısmetse Olur evinde elemede Onur Tezel ile birlikte Mehtap Taşkıran adı kutudan çıkacak. 

Hatırlanacağı gibi Kısmetse Olur elemelerinde ilk baştaki sisteme dönülmüştü. İki haftadır hem gelin hem damatlar evinden eleme oluyordu.

KISMETSE OLUR ELEMESİ OLDU YENİ HABER TIKLAYIN

Kısmetse Olur'un elemeye dair dönen tanıtımlarında gong esprisi şakadan ibaret.

KISMETSE OLURDAN KİM ELENDİ SIZAN SKANDAL

Bu hafta eleme kutusundan Mehtap Taşkıran çıkınca yapım ekibi panikliyor. Zira Melis Buse sert tepki koyup Mehtap'ın elenmesine karşılık rest çekiyor. Bunun üzerine de yapım ekibi yeniden eski eleme sistemine dönüyor. Mehtap Taşkıran'ı elemeden kurtarmak için de çeki Daniella'ya verip gelinler evi koruma altında deniliyor. Yani elenen bu haftalık sadece damatlar evinden Onur Tezel oluyor. Mehtap Taşkıran ise yapımcıların çektiği dümenle evde kalıyor.

Kısmetse Olur evinde Onur Tezel ile Erdem Dalfidan arasında cuma günü kavga çıktı. Erdem ile Onur Nur Erkoç'a talip olmuşlardı. Bu hafta Kısmetse Olur evinden Onur Tezel elendi.

ESER WEST VE SEDA GÜLER KAVGASI CANSEL HAMİLE Mİ?

Kısmetse Olur evinin perde arkasındaki skandallardan biri daha sızdı. Hamile olduğu iddiaları bulunan Cansel ve Eser West ile sunucu Seda Güler büyük bir kriz yaşıyor.

Eser ile sunucu Seda Güler eleme çekimi sırasında kavga ediyorlar. Eser West yayını terketmeye kalkıyor. Seda Güler 'Bu kokainmanlarla mı uğraşacağım" diyerek yapım ekibine bağırıyor.

HAFTANIN BİRİNCİLERİ

Bu konuda da spekülasyonlar var. İddiaya göre SMS sonuçlarına göre gerçek birinciler Nur Erkoç ve Eser West oldu. Ancak yapım ekibi Daniella ve Tankut Denker'i birinci yaptı. 10 bin liralık çeki de Daniela'ya verip Mehtap'ı elemeden kurtardı. KISMETSE OLUR YENİ DAMAT ADAYI

Kısmetse Olur evinde Nur Erkoç ile Erdem Dalfidan senaryosu tutmadı. Onur Tezel'in yerine eve gelecek yeni damat adayı da Nur Erkoç'a talipli olarak gelecek. Reytingleri düşen Kısmetse olur yapımcıları Nur'ın annesini de önümüzdeki hafta evde konuk edip Melis Buse ile kavga ettirecekler. 

KISMETSE OLUR İFŞALARI

Her sabah mesaiye gider gibi Kısmetes Olur stüdyosuna çekime gelen gelin ve damat adayları bunun için maaş alıyorlar. Ayça Beğen ve Eser West en pahalı gelin ve damat adayları. İşte Kısmetse Olur yarışmacıların aldıkları maaşlar;

GELİNLER EVİ YARIŞMACILARININ MAAŞLARI

Ayça Beğen 7 bin 500 TL
Cansel Çördük 6 bin TL
Mehtap Taşkıran 5 bin TL
Melis Buse Betkayan 5 Bin TL
Hazal Atabek 4 bin TL
Cansu 2 bin 500 TL
Seray 2 bin TL
Elenmeden önce Nur Erkç da 7 bin 500 lira alıyordu.

DAMATLAR EVİ MAAŞLARI

Eser West 7 bin 500 TL
Emre Ubeyli 5 bin TL
Adnan Kızıltaş 5 bin TL
Semih Kurtulmuş 4 bin TL
Batuhan Cimilli 4 bin TL
Murat Özbakan 3 bin TL
Tankut Denker 3 bin TL
Emre Gül 2 bin TL

BATUHAN CİMİLLİ SES KAYDI İFŞASI ALDATIRKEN...

Kısmetse Olur evinin sözde zengin damat adaylarından Batuhan Cimilli de sevgilisi ile yaptığı kaçamakta yakalandı. Ayça Ekin ile ekran önünde oynadıkları oyunun maskesini düşüren ses kaydındaki kızın ismi de Melisa Avuncan;

KISMETSE OLUR GERÇEKLERİ

Kısmetse Olur evindeki gerçekler daha önce de ifşa olmuştu. Adnan Kızıltaş podyumda boy gösteren bir manken çıkarken Eser West'in soyadı bile sahte... İşte Kısmetse Olur evindeki yarışmacıların ifşa olan gerçek yüzleri;

kismetse olur gercekleri ifsa adnan kızıltaş kimdirAdnan Kızıltaş : Adnan Kızıltaş gerçekte podyumlarda boy gösteriyor ve mankenlik yapıyor. İşte benim Stilim yarışmasında da bu şekilde görünmüştü. Son olarak Adnan hakkında bir sırrı Ceyda Kırıcı ifşa etti. Adnan evlilik dışı bir çocuk sahibi ve bunu da gizliyor.

kismetse olur gercekleri ifsa emre ubeyli kimdir

Emre Ubeyli : Spor hocası olduğunu söyleyen Emre Ubeyli de podyumlarda mankenlik yapan cast ajansı ürünü.

kismetse olur gercekleri ifsa eser west kimdir gercek soyadiEser West : Soyadı gerçekte Çakmakçı... Daha önce futbol sahalarında boy göstermiş. Son olarak da eski eşi ile olan skandal patlak verdi.

kismetse olur gercekleri ifsa tankut denker kimdirTankut Denker : Tankut Denker ABD'de yaşadığını ve spor eğitmenliği yaptığını söyledi. Ancak Tankut Denker de Türkiye'de yemek yarışmalarında boy göstermiş.

CANSEL ÇÖRDÜK GERÇEKLERİ

kismetse olur gercekleri ifsa cansel corduk kimdirKısmetse Olur gelin adaylarından Cansel Çördük de cast ürünü. Daha önce Dershane filminde figüran olarak rol almış.

KISMETSE OLUR MURAT VE SEMİH SES KAYDI

Kısmetse Olur eviyle gelen şöhreti kullanan damat adaylarından Murat ve Semih de ses kayıtları ile ifşa oldular. Birbirlerine kadın ayarlayan Murat ve Semih bu gerçek ortaya çıkmasına rağmen yapım ekibi tarafından evde tutuluyor.

AYÇA EKİN BEĞEN FRİKİK GÖRÜNTÜLERİ

İlkokul mezunu olan Ayça Beğen de daha önce yarışmalara katılmış. Ayça Beğen ile ilgili ortaya çıkan son video görüntüsü ile frikik verdiği bir çekimden.

NUR ERKOÇ YARIŞMADAN YARIŞMAYA KOŞUYOR

Kısmetse Olur evinde haftalardır birinci olan gelin adaylarından Nur Erkoç da cast ürünü. Annesi oyuncu olan Nur Erkoç daha önce Kızma Kazan yarışmasında boy göstermiş.