BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan: Kongre sonrası oluşacak yeni kabineye hatırlatacağım!

Artvin'de konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili " Bu günler bunların iyi günleridir. Dün parlamentoda milletimizin dediği oldu" dedi. Erdoğan Yusufeli barajını yeni kabineye hatırlatacağını söyledi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin'de vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan'ın gündeminde dokunulmazlıklar ve terör olayları vardı. HDP'ye sert eleştirilerde bulunan Erdoğan şu açıklamalarda bulundu.

DÜN PARLAMENTODA MİLLETİN DEDİĞİ OLDU

Terörle mücadelede Rabbim inşallah bizleri biran önce zafere ulaştırsın. Şehitler tepesi boş değil, er veya geç zaferle bu iş noktalanacaktır. Şuandaki günler bunların iyi günleridir. Dün parlametoda milletimizin dediği oldu. 376 milletvikilinin oyuyla bu iş gerçekleşti. Parlamentoya kesilmek isten bilete hayır dediler. Hayırlı olacak inşallah.

BİZDE TALİMAT VERİLİR, SONRA DA UYGULANIR

Bugün Yusefeli bir değişim dönüşüm yaşıyor. Barajıyla. İnşallah ilçesiyle Yusufeli bir başka olacak. Denize nazır bir Yusufeli inşa ediyoruz. Biz de talimat verilir, adım atılır ondan sonra da uygulamıyla ortaya eserler çıkar. Biz eserlerimizle anılacağız. 19 Mayıs 2019'da bütünüyle bitmiş olacak. Zaten Çorum havzası barajlar havzası onları konuşmuyorum. Biz sadece Artvin'deki değişimi konuşuyoruz. Yusufeli zaten Artvin'in en güzel ilçesiydi. Ama şimdi çok daha güzel ilçesi olacak.

YENİ KABİNEYE HATIRLATACAĞIM

Buradan bakan arkadaşlarıma sesleniyorum. Kongre sonrası oluşacak yeni kabineye hatırlatacağım. Yusufeli için azami 3 yıl içinde bitmesi lazım. 

BATI BİZİ BARAJLARIMIZDAN DOLAYI KISKANIYOR

Hukuk devletinin içinde biz hakkı olanın hakkını zayi etmeyiz.Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Yarın ihanetle anılanlardan değil,rahmetle anılanlardan olmak istiyoruz. Batı bizi barajlardan, Yavuz Sultan Köprüsü'nden dolayı, Marmaray'dan metrodan dolayı kıskanıyor. Yıl sonuna kadar Avrasya tüneli bitiyor.Şimdi burada da Cankurataran tüneline hazırlanıyoruz yakında oda bitiyor. 

TÜRKİYE'DEN KAÇMAYA BAŞLADILAR

Bu terör örügüt, Hakkari'deki havalimanına havan topu attı. Bunlar insanlıktan nasibini almamış. Arabalarında silah taşıyanlar,tabutlarda silah taşıyanlar şimdi Türkiye'den kaçmaya başladılar. Niye kaçıyorsunuz? Biz insana insan olduğu için değer veren medeniyetin mensubuyuz.

OPERASYONLAR SÜRECEK

Çıkmışlar vatanda kendilerine göre ameliyat yapmaya çalışıyorlar. Sizleri adım adım izliyoruz, izlemeye devam edeceğiz. Biz şehitlerimizi peygamberlerimizden sonra en yüce mevkide görüyoruz. Bizim bir devletimiz var. Başka bir devlet asla. Paralel devlet diye bir şey çıkmış. Bunlar şimdi terör örgütüyle omuz omuza dolaşıyorlar. Şuanda paralel yapının içinde olan saf temiz kardeşlerime sesleniyorum. Biz tek devletten asla sapmayacağız. Bu topraklar üzerinde gözü olanlar bunun bedelini ödemeye devam edecek. Bu operasyonlar bitmeyecek. Sonuç alana kadar devam edecek. Milli birliğimiz kardeşliğimiz asla bozulmayacak.