BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur kim elendi?

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi belli oldu. Kısmetse Olur evinden Selçuk elenirken gelin adaylarından Ayça Beğen ismi yazıldı. Peki yeni gelen yarışmacı kimdir?

Abone ol

Kısmetse Olur'da 31 ocak gecesi kim elendi sorusunun cevabı belli oldu. Kısmetse Olur'dan elenen isim damatlar evinden Selçuk Aydemir oldu.

Bu hafta Kısmete Olur SMS oylaması sonucunda Murat ve Mehtap koruma altına alındı. Haliyle eleme gecesinde Murat ve Mehtap ilk kez rahat bir nefes aldılar. Eleme akşamı ise Adnan ve Cansel yarışmacı arkadaşları tarafından koruma altına alınan isimlerdi.

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ? 31 OCAK 2016 ELEMESİ

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 31 Ocak 2016 Pazar günü yayınlanan bölümünde kim elendi belli oldu.

Yapılan oylama sonucunda eve veda eden isim damat adayları arasından Selçuk oldu.

Eleme sistemi nedeniyle gelin adayları arasında ismi en çok yazılan Ayça dokunulmazlık oylamasını ve 10 bin lirayı gelinler evinden Mehtap'ın kazanması sayesinde elenmekten kurtuldu. Selçuk'un elenmesinin ardından eve giren yeni damat adayı ise Boğaçhan Tuzcu oldu.

KISMETSE OLUR'UN YENİ DAMAT ADAYI BOĞAÇHAN KİMDİR?

Kısmetse Olur'un 31 Ocak 2016 Pazar günü yayınlanan bölümünde yapılan oylama sonucunda eve veda eden isim damat adayları arasından Selçuk olurken elenmesinin ardından eve giren yeni damat adayı ise Boğaçhan Tuzcu oldu.

Kısmetse Olur'un yeni damat adayı Boğaçhan gelin adaylarının beğenisini kazanırken daha ilk dakikalarda Daniela ile arasında gerginlik çıktı.

24 yaşında olduğunu ve aşçılık eğitimi aldığını belirten Boğaçhan; çantacı dükkanı sahibi, aslen Rizeli ama Marmaris'te yaşıyor.