BIST 9.951
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.442,30
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur ihanet görüntüleri çıktı damat adayı kıvıramadı

Kısmetse Olur evinde Batuhan Cimilli ihanet görüntüleri yayınlandı. Ayça Beğen Batuhan Cimilli'nin Çeşme'deki aldatma görüntülerine görünce ilişkiyi bitirdi. Peki Batuhan Cimilli'nin ihanet fotoğraflarındaki kız kim?

Abone ol

Kısmetse Olur son bölümü yayınlanan ihanet görüntüleri ile karıştı. Batuhan Cimilli 'nin Çeşme tatili sırasında Ayça Beğen'i aldattığının kanıtı olan görüntüler evde gösterilince ikili ayrıldı. Batuhan Cimilli ise aldatma olayından temize çıkamadı, kıvırmaya çalıştıkça daha da battı.

Batuhan Cimilli ihaneti internete düşen ses kaydı ile ifşa oldu. İzmir tatilinde kaçamak yapan Batuhan Cimilli ihanet görüntülerinin fotoğrafları ortaya çıkınca tamamen battı.

Melisa Avuncan isimli sevgilisi ile Çeşme 'de sarmaş dolaş görüntüler veren Batuhan Cimilli aldattığı Ayça Beğen'den olay karşılık aldı. 

BATUHAN CİMİLLİ ALDATMA GÖRÜNTÜLERİ

Batuhan Cimilli ihanet görüntülerini izah etmekte büyük zorluk çekti. Batuhan Cimilli , Melisa Avuncan ile görüşmek istemediğini ancak onlar Çeşme'ye gelince mecburen görüştüklerini söyledi.

Batuhan Cimilli ile arkadaşı Aytaç söyledikleri ile birbirleriyle çeliştiler. Yalanları lime lime dökülünce de Ayça Beğen ilginç bir sözle onlara inanmadığını ortaya koydu. Ayça kendisinin Halil ile çıkan görüntülerini hatırlatarak 'Karşımda Ayça'yı görüyorum çok rahat davranıyor. O yüzden hiç inandıcı değilsin' diyerek kendisinin de aldattığını aylar sonra itiraf etmiş oldu.

Ayça Beğen "Allah beni kurtardı. Koylar ıssız yerler... Bu kaile alınacak bir adam değil' diye konuştu.

Batuhan Cimilli ise 'Ben onun nazıyla mı uğraşacağım. Yeter artık bıktım iki aydır' diyerek de o da ilişkiye nokta koydu.

BATUHAN CİMİLLİ MELİSA AVUNCAN GÖRÜNTÜLERİ FOTOĞRAFLARDA NE VAR?

Peki Batuhan Cimilli ve Melisa Avuncan ihanet görüntüleri ne ortalığı birbirine katan fotoğraflarda ne var?

Batuhan Cimilli Çeşme'de sahilde samimi bir şekilde çekilen fotoğrafları için 'Onlar gibi yüzlerce var bende. Niye bu olay oldu, niye o kadar resimler patlamadı da bu patladı ha Ayça... Belki de onları sen saldığın içindir' diyerek olaydan Ayça Beğen'i sorumlu tuttu.

BATUHAN CİMİLLİ SES KAYDINI AYÇA BEĞEN Mİ YAYDI?

Batuhan Cimilli bir şok iddia daha ortaya attı ve Çeşme'deki Melisa Avuncan ile olan telefon görüşmesinin ses kaydını Ayça Beğen'in yaydığını öne sürdü. Ayça Beğen ise ses kaydını yapım ekibine verdiği kabul etti. İşte Batuhan Cimilli 'nin Çeşme kaçamağının ses kaydı;