BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.495,36
HABER /  GÜNCEL

Survivor kim elendi oy sıralaması SMS sonuçları ertelendi

Survivor 2016'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı ertelendi. Survivor gönüllüler oy sıralaması SMS sonuçları ile SMS birincisi kim çıktı adada kimin adını eleme için söyledi?

Abone ol

Survivor adasında bu hafta eleme olmayacak. Zafer Mete'nin diskalifiye olması sebebiyle Survivor'da 'kim elendi' sorusu iki haftanın sonunda ortaya çıkacak.

Survivor adasında Semih Öztürk ve Zafer Mete arasındaki kavga tüm planları bozdu. Zafer Mete bu kavga sonunda elenirken Semih Öztürk de ünlüler takımına geçti.

Haliyle bu zorunlu elemeden dolayı Survivor adasında bu hafta eleme yapılmayacak.

SURVİVOR'DA ELEME NASIL OLACAK KİM ELENECEK?

survivor kim elende gonulluler oy siralamasi 2016 sms sonuclari 19.04.2016
Survivor'da bu akşam kim elendi sorusunun yanıtı verilmeyecek. Zira bu hafta Survivor adasında eleme olmayacak. Gönüllüler takımının oy sıralaması SMS sonuçları önümüzdeki hafta açıklanacak.

Bu akşam Survivor adasında ikinci eleme adayı da belli oldu. Bunun için gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan İbrahim Giydirir konseyde ikinci eleme adayına karar verdi. Ada konseyinde gönüllüler takımı ilk eleme adayı olarak Gizem Kerimoğlu'nu çıkarmıştı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan İbrahim'in stratejik kararıyla ikinci eleme adayı da Serkay Tütüncü oldu.

Peki Survivor'da ertelenen eleme nasıl ve ne zaman olacak?

Bu hafta ortaya çıkan 2 eleme adayı ile önümüzdeki hafta belirlenecek eleme adayları SMS oylamasına çıkacak. En az oyu alan isim Survivor'dan elenecek. Yani bu hafta Survivor adasında eleme olmayacak. Önümüzdeki hafta yapılacak son elemeden sonra adalar birleşecek.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER OY SIRALAMASI 2016 SMS SONUÇLARI

Survivor gönüllüre oy sıralamasında SMS birincisi olan ismin kim olacağı büyük merak konusu. Zira Semih Öztürk gönüllüler takımında yapılan iki SMS oylamasında birinci çıkmıştı. Onun ünlüler takımına geçmesinin ardından gönüllüler SMS sıralaması merak ediliyor. Gönüllüler takımında daha önce Serkay Tütüncü ve Damla Can SMS ikincisi çıkmıştı. İşte gönüllüler takımının daha önceki SMS oylaması oy sıralaması sonuçları;

survivor gönüllüler oy sıralaması sms sonuçları 2016Survivor gönüllüler oy sıralaması 30 Mart 2016 SMS sonuçları

1.Semih Öztürk
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu
4.Damla Can
5.Gizem Memiç
6. Efecan
7.Nihal Candan (elendi)
8.Zafer

Survivor gönüllüler oy sıralaması 2 Mart 2016 SMS sonuçları

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

ZAFER METE NASIL DİSKALİFİYE OLDU SEMİH ÖZTÜRK KAVGA GÖRÜNTÜLERİ

Survivor adası bu hafta Semih ve Zafer  arasındaki kavgası ile sallandı. Bu kavganın sonunda Zafer Mete Survivor'dan diskalifiye olarak elendi. Survivor tarihinde diskalifiye olan üçüncü oyunca Zafer olmuş oldu. Zafer'i kışkırtarak kavga çıkaran Semih Öztürk ise Acun Ilıcalı tarafından adeta ödüllendirildi. Semih Öztürk ünlüler adasına geçti.

SEMİH ÖZTÜRK OYUN AYAĞINA DAYAK YEDİ

Survivor'daki dokunulmazlık oyunu sırasında gönüllüler takımı Zafer Mete'yi diskalifiye ettiren Semih Öztürk'ten intikamlarını aldılar. Gönüllüler takımı Semih'i 'oyun' deyip evine çevire adeta dövdüler.

Bu haftaki dokunulmazlık oyunu da bunun için çok uygundu. Önce Efecan Dianzenza ve Semih Öztürk karşı karşıya geldi. Efecan platformda Semih'i yerlerde süründürüp sonunda da göle attı. Semih Öztürk'ü kesip çorba yapmış mizanseni sergileyen Efecan, arkadaşları tarafından kutlandı.

SERKAY DA SEMİH ÖZTÜRK'Ü FENA HIRPALADI

Semih Öztürk ikinci dayağı da Serkay Tütüncü'den yedi. Serkay, Semih ile kedinin fareyle oynaması gibi oynadı. Semih Öztürk oyunları 3'te sıfır çekerek verdiği gibi üstüne de fena halde hırpalanmış olarak sahadan ayrıldı. İşte Semih Öztürk'ün çektikleri;

TUĞBA ÖZAY VE NAGİHAN KARADERE SÜTLAÇ KAVGASI

Survivor son bölümde 'dördün biri' oyununu kazanan Tuğba Özay'ın ödülü Yunus'la paylaşması adayı karıştırdı. Nagihan Karadere sütlaç için kıyameti kopardı. Tuğba Özay - Nagihan Karadere arasındaki sütlaç kavgasında eski defterler de açılınca kavga büyüdü. 

Nagihan Karadere sütlaçı Yunus Günçe'ye veren Tuğba Özay için ağır sözler söyledi. Sütlaç olayını çok büyüten Nagihan Karadere herkesi de bu olaya dahil etti. Tuğba Özay'ın arkasından da konuşan Nagihan şunları söyledi;

-'Aldı eline sazı ağzında geveledi geveledi... Oyunda oynamayan kişiler tatlıyı yiyen kişiler oldu. Ben Tuğba'dan bunu beklemezdim. Bizim sayemizde ödül yendiği için bizlere ikram etmesini beklerdim."

TUĞBA ÖZAY NE DEDİ?

Nagihan Karadere sütlaç olayını o kadar büyüttü ki bunu Tuğba Özay'a götürüp yüzyüze de konuştu. Tuğba Özay sütlaç kavgasının bu kadar büyümesine şaşırdı. Önce Nagihan'a karşı alttan alarak durumu izah etmeye çalıştı ve şunları söyledi;

-'Bugün gerçekten çok arada kaldım. Ezgi'nin de Yattara'nın da seninde çok hakkın vardı. Yunus da çok istedi. Keşke ben yemeyeyim de siz yeseydiniz. Alakasız biri değil Yunus benim arkadaşım. Bence sırıtan bir şey yok. Sizin kazandığınız oyun haklısın.

BENİ SATMIŞ SÜTLAÇIN HESABINI SORUYOR

Nagihan Karadere ise reaksiyonunu o kadar yükselttiği ki bir kap sütlaç için verdiği kavga bayağı kaçtı. Sabrı taşan Tuğba Özay ise Nagihan için şunları söyledi;

-"Ayy nerden yedim sütlaçı kusasım var ya... Ben sana ne dostluklar yaptım. Sen geçen hafta bana neler yaşatmışsın. Dostum dediğin insanı satmışsın. Yattara sayesinde diyaloğumuz kurulmuş sen kalkmışsın bana sütlaçın hesabını soruyorsun. Bu nasıl ikiliktir. Yettir artık. Yediğim sütlaçı şu kırık burnumdan getirdiler."

YUNUS GÜNÇE : BİZE GÜLERLER

Yunus Günçe sütlaç üzerine tartışıldığını duyunca durumun ne kadar bayağı olduğunu ortaya koyan şu sözleri söyledi;

-Sütlaç tartışılır mı? Bize gülerler Atakan!