BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,01
ALTIN 2.325,72
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur bu haftaki elemesi ne zaman kim elendi?

Kısmetse Olur 11.12.2016 pazar elemesi ertelendi peki hangi gün yayınlanacak kim elendi? Kismetse Olur'da bu hafta Hazal Babalık, Şahin Nart ve Esra Yağan elendi. Eleme hafta i içinde Kanal D izleyicisine gösterilecek.

Abone ol

Kısmetse Olur 11 Aralık finali yayınlanmadı. Peki Kısmetse Olur elemesi ne zaman yayınlanacak bu hafta kim elendi?

Kısmetse Olur’da haftanın finalinin pazar gecesi ekrana gelmesi, elenecek ismin netleşmesi bekleniyordu. Kanal D yönetimi yaşanan terör olayı sebebiyle yayın akışında değişikliğe gitti ve Kısmetse Olur'u pazar gecesinden çıkardı.

Kısmetse Olur’dan kim elendi sorusunun yanıt bulacağı haftanın finali bölümü hafta içinde ekrana gelecek.

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'un finali olmasa da kim elendi sorusunun yanıtı çoktan sızdı. Kısmetse Olur evinden bu hafta reytingleri artırmak için Hazal Babalık elenecek. Hatırlanacağı gibi geçen sezon da yarışmanın en hit ismi olan Nur elenmiş böylece reyting artışı sağlanmıştı. Yapım düşen reytingleri eski yarışmacılarla da toparlayamayınca bu yola başvurdu.

3 KİŞİ ELENDİ İŞTE İSİMLERİ

Bu hafta Kısmetse Olur'da Hazal ile birlikte toplam 3 kişi elendi. 11 Aralık Kısmetse Olur finali ekrana gelseydi izleyici elenen şu isimleri görecekti;

- Hazal Babalık
- Şahin Nart
- Esra Yağan

ŞAHİN NART KİMDİR? : Satış danışmanı olan Şahin Nart İstanbul'da yaşıyor. Şahin Nart 24 yaşında ve evde kalmak için hemen herkesle flört etmeyi denedi.

HAZAL BABALIK KİMDİR ? : Aslen Rizeli olan Hazal Babalık doğma büyüme İstanbul'lu. Haliyle karadeniz şivesi bir taklitten ibaret. 20 yaşında olan Hazal Babalık Marmara Üniversitesi'nde öğrenci. Semih Kurtulmuş ile flört eden Hazal Babalık biri iki hafta sonra Kısmetse Olur'a geri dönecek.