BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Betül Coşkun şoku Adnan için Ceyda'yı...

Kısmetse Olur yeni gelin adayı Betülay Coşkun Ceyda Kırıcı ile uğraşmaya başladı. Ceyda Kırıcı'nın damarına basmak için Adnan Kızıltaş üzerinden sataştı.

Abone ol

Kısmetse Olur son bölümünde yeni gelin adayı Betülay Coşkun tavırları ile gelecek günlerdeki büyük kavganın fitilini ateşledi. Kısmetse Olur'a Adnan Kızıltaş için geldiğini açık açık söyleyen Betülay Coşkun bunun için çalışmalara başladı.

İlk olarak da Ceyda Kırıcı üzerinden oynamaya başladı. Genç kızın sinirlerini bozmak için dilini kullanan Betülay Coşkun onu Adnan Kızıltaş üzerinden vurdu. Ceyda'yı 'sır ifşa edici' olarak niteleyen Betülay Coşkun, 'Üç gündür seninle uğraşmadım ama artık seninle uğraşacağım emin ol" dedi.

Ceyda Kırıcı yeni yarışmacının damarına basarak tahrik etme girişimine fazla gelmedi. Betülay Coşkun da reaksiyon almak için laflarını daha da ağırlaştırdı. 

KISMETSE OLUR BETÜLAY COŞKUN TAHRİK GİŞİMİ

ADNAN KIZITAŞ VE CEYDA KIRICI AŞKI BİTTİ Mİ?

Ceyda Kırıcı eski sevgilisinin klibinde oynadığı için patlak veren krizi çözmek için her yolu denedi. Ancak Adnan Kızıltaş Ceyda'ya tüm kapıları kapattı. Ceyda ne yaptıysa Adnan Kızıltaş'dan geri döndü. Bu son yüzleşme de ilişkiyi bitirmiş gibi göründü;