BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59
HABER /  MEDYA

Game Of Thrones 6. sezon 2.fragmanı çıktı neler olacak?

Game Of Thrones 6. sezon 2. fragmanı yayınlandı. Game Of Thrones 6. sezon 2. fragmanını Türkçe alt yazılı olarak izleyebilirsiniz. Peki Game Of Thrones yeni sezonda neler oluyor.

Abone ol

Game Of Thrones dizisinin 6. sezon 2. fragman yayınlandı. Türkçe altyazıyla izleyebileceğiniz Game of Thrones dizisinin yeni sezonunda neler olacak?

24 Nisan'da yayınlanması beklenen Game Of Thrones ( Taht Oyunları ) dizisinin 6. yeni sezon 2. fragmanı HBO'nun sitesinde yayınlandı.

Game Of Thrones 6. sezon 2. fragmanında yeni bölüme ait tüyolar yer alıyor.

GALE OF THRONES JON SHOW ÖLDÜ MÜ?

Jon Snow'un ölüp ölmediği kesin olarak açıklanmazken Game Of Thrones'ta 66. sezonun 2. fragmanı Jon Snow'un kanlar içinde yerde yattığı görüntü ile başlıyor. İşte Ğame of Thrones dizisinin Türkçe altyazılı son fragmanı;

GAME OF THRONES'DA SON SEZONDA NELER OLMUŞTU?

Game Of Thrones'un 5. sezonundaki son bölümünde Jon Snow gece bekçilerinin hain planının kurbanı olmuş Alliser Thorne'un bıçak darbesiyle büyük şok yaşamış, ardındansa gece bekçilerinin saldırısına uğramıştı.

Game Of Thrones'ta Khaleesi ise arenada gladyatör savaşları sırasında suikastçilerin saldırısına uğramıştı. Onu korumaya çalışanların bir bir öldüğü saldırıda, Khaleesi ejderhasının yardımıyla kurtulmuştu. Önüne çıkan herkesi ağzından çıkan alevle yakıp, şehri yerle bir eden ejderhanın saçtığı dehşet ise akıllarda kalıcı bir yer etmişti.
Game Of Thrones 5. sezonunda tüm bunlar yaşanırken Arya Stark'ın çok yüzlü tanrıdan bir yüz çaldığı için gözleri kör olmuş; Sansa Stark evlenmeyi kabul ettiği ancak sürekli tecavüze uğradığı kocasından Theon Greyjoy ile birlikte kaçmayı başarmıştı. Bran Stark ise uzun bir süredir rüyalarında gördüğü ağacı bulmuştu.