BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Betül Ay Coşkun kimdir kime talipli!

kısmetse Olur evine Daniella'nın yerine yeni gelecek olan Betül Ay Coşkun kimdir? Betül Ay Coşkun'un ilk ismi Rümeysa instagram hesabındaki fotoğrafları ise farklı bir profil çiziyor.

Abone ol

Kısmetse Olur 'dan bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı sızarken yeni gelecek gelin adayı da ortaya çıktı. Kısmetse Olur evinden Daniella elenirken yerine tam ismi Rümeysa Betül Ay Coşkun olan gelin adayı geliyor.

Peki kimdir Betül Ay Coşkun ve kime talip olacak?

İlk adı Rümeysa olan Betül Ay Coşkun 25 yaşında. Kısmetse Olur evinde talip olduğu damat adayı ise Adnan Kızıltaş. Bilindiği gibi Adnan Kızıltaş ile flört ettiği Ceyda Kırıcı arasında bu hafta eski sevgilinin klip görüntüleri yüzünden olay çıkmıştı.

RÜMEYSA BETÜLAY KİMDİR O DA CAST İŞİ ÇIKTI?

Kısmetse Olur evine Adnan'a talipli olarak gelen Betül Ay Coşkun da cast ürünü çıktı. Remlamlarda boy gösteren Rümeysa Betülay Coşkun 1.68 boyunda.

BETÜLAY COŞKUN HANGİ REKLAMDA OYNAMIŞ?

Betülay Coşkun en son casper reklamında oynamış. Kısmetse Olur dışında bir çok yarışma programında da boy gösteren Rümeysa Betülay Coşkun Survivor'dan tanıdığımız Nihal Candan ile de yakın arkadaş.

Rümeysa Betülay Coşkun Kaç Yaşında: 25 Rümeysa Betülay Coşkun Ne İş Yapıyor: Reklamlarda Oynuyor. Rümeysa Betülay Coşkun Kilosu ve Boyu: 54 kg, 168 cm Rümeysa Betülay Coşkun Kimlerle ilgileniyor: Emre ve Batuhan ile ilgileneceği söyleniyor. Daha önceleri reklam filmlerinde oynayan Betülay en son Casper reklamında oynamıştır. Daha önceki yarışma programlarında görülen ünlü adaylar arasında yer alıyor. Rümeysa Betülay Coşkun aynı zamanda İşte Benim Stilim ve Survivor'dan tanıdığımız Nihal Candan ile de arkadaş. http://www.a24.com.tr/rumeysa-betulay-coskun-kimdir-kac-yasinda-kismetse-olur-yarismacilari-haberi-40058968h.html?h=45