BIST 10.083
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.441,83
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur 18 Aralık finali ne zaman kim elendi?

Kısmetse Olur 18.12.2016 elemesi ne zaman yayınlanacak kim elendi? Kismetse Olur 18 Aralık elemesi hafta içi yayınlanacak. Elenen isimleri açıklıyoruz.

Abone ol

Kısmetse Olur haftanın finalinde kim elendi sorusu ertelenen eleme sebebiyle hafta içinde belli olacak. Kanal D Kısmetse Olur'un final gecesini Kayseri'deki terör saldırısı sebebiyle yayınlamadı. 

Kısmetse Olur'da 18 Aralık'ta eleme yerine eski bölüm ekrana getirildi. Kısmetse Olur'un ertelenen elemesi hafta içinde yapılacak.

18 ARALIK KISMETSE OLUR KİM ELENDİ?
Kısmetse Olur'dan geçen hafta 3 isim birden elenmişti. Bu hafta da 2 isim elendi. Hafta içinde ekrana gelecek olan finalde kimin elendiğini de açıklayalım.

Bu isimlerin her ikisi de damatlar evinden olacak. Kısmetse Olur elemesinde sandıktan çıkan isimler Gürkan Aslan ve Boğaçhan Tuzcu olacak.

KISMETSE OLUR FİNALİ DİDEM DELEN VE ADNAN AYRILIYOR

Kısmetse Olur'un hafta içi ekrana gelmesi beklenen 18 Aralık elemesi olaylı geçecek. Bu kez fırtına Adnan Kızıltaş ve Didem Delen arasında kopacak. Hafta içinde Gamze'nin kardeşine karşı sergilediği çirkin tavırla gerçek yüzü ortaya çıkan Didem Delen final gecesi de parmağındaki yüzüğü çıkarıp Adnan'ın yüzüne çalacak. Şovunu yapan Didem Delen noktayı da bayılma sahnesi ile koyacak.

KISMETSE OLUR BİRİNCİLERİ
Bu hafta Kısmetse Olur evinde birinci Aycan Varış ve Onur Yüksel çifti oldu. Aycan birinciliği elenen yakın arkadaşı Hazal Babalık'ın oyları sayesinde elde etti. Hazal elenince onun fanları Aycan'a yöneldi. Aycan Varış ise haftaya Hazal Babalık hakkındaki bomba açıklamaları ile damga vurdu. Yaptığı açıklamalar Hazal fanlarını bozum etmiş olsa da söylediklerinde hayli iddialıydı.

AYCAN VARIŞ'IN HAZAL BABALIK İDDİASI
Kısmetse Olur evinden geçen hafta olaylı bir geleme gerçekleşmiş ve Hazal Babalık gitmişti. Semih Kurtulmuş da onun peşinden evden çıkmıştı. Semih Kurtulmuş geri dönmeyince yapımcılar tarafından diskalifiye edildi. Bombayı ise Hazal'ın evdeki yakın arkadaşı Aycan Varış patlattı.


SEMİH KURTULMUŞ HAZAL BABALIK'I BIRAKIP...
Aycan Varış'ın anlattığına göre Hazal Babalık ve Semih Kurtulmuş Kısmetse Olur evinden çıktıktan sonra bir daha görüşmemiş. Semih Kurtulmuş sevgilisi yerine Şahin ile birlikte uçağa atlayıp Kıbrıs'a tatile gitmiş.

HAZAL BABALIK YATAKLARA DÜŞMÜŞ
Aycan'ın verdiği bilgilere göre Hazal Babalık şok üstüne şok yaşamış. Kısmetse Olur evinden elendikten sonra Semih Kurtulmuş telefonlarına çıkmaz olmuş. Hazal Babalık yaşadığı hayal kırıklığı ile yataklara düşmüş. Bunalıma giren Hazal Babalık sürekli ağlıyormuş.

HAZAL BABALIK VE SEMİH'İN PAYLAŞTIĞI VİDEO
Semih ve Hazal hakkındaki 'Kıbrıs ve ayrılık' iddialarını Hazal Varış gündeme getirdi. Peki bu doğru mu? Hazal Babalık ve Semih Kurtulmuş instagram hesaplarından birlikte çekilmiş bir video görüntülerini paylaştılar. Görüntülerde Hazal ve Semih bir eğlence mekanında görünüyor.