BIST 10.248
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.394,97
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kıskanç eşe sokak ortasında dayak

Adana'da eşinden şüphelenen bir kadın kocasının iş yerine gelerek bağırmaya başlayınca ortalık karıştı.

Abone ol

Adana'da eşinin çalıştığı işyerinde bir kadınla sevgili olduğunu iddia eden bir kadın işyerine gelerek sokak ortasında bağırmaya başlayınca eşi tarafından sokak ortasında dövüldü.

Yaşanan arbedede kadın da ayakkabısını çıkartarak kocasına vurdu.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Emel Ç.(34) Adana Büyükşehir Belediyesi binası arkasındaki bir işyerinde çalışan kocası Fatih Mehmet Ç.'nin(41) işyerinde bir kadınla kendisini aldattığını ileri sürerek sabahın erken saatlerinde kocasının çalıştığı işyerine geldi.

Burada kocasıyla görüşmek için yukarı çıkmak isteyen kadın engellenince sokak ortasında küfrederek bağırmaya başladı. Bunun üzerine aşağıya inen Fatih Mehmet Ç. ile eşi arasında kovalamaca başladı. Eşini bağırmaması konusunda uyaran Fatih Mehmet Ç. eşinin bağırmaya devam etmesi üzerine eşini sokak ortasında dövmeye başladı. Bunun üzerine Fatih Mehmet Ç.'nin bir arkadaşı gelerek araya girdi. Ancak bir türlü susmayan ve uzaklaşmayan eşini susturmak için sokak ortasında kovalamaca yaşandı. Fatih Mehmet Ç. yakaladığı eşini bir kez daha tokatlayarak darp etti. Bu sırada kadın da ayağındaki ayakkabıları çıkartarak eşine vurdu. Fatih Mehmet Ç.'nin bir arkadaşı araya girerek onu olay yerinden uzaklaştırmaya çalışırken aldatıldığını düşünen kadın bağırmaya eşinin mesai arkadaşına hareket etmeye devam etti. Daha sonra da telefonla polisi arayarak eşinin kendisini aldattığı bunu ortaya çıkartınca da sokak ortasında kendisini dövdüğü ihbarında bulundu. Polis kısa sürede olay yerine gelerek önce kocayı sonra da bir türlü sakinleşmeyen eşini gözaltına alıp kadını güçlükle götürerek araca bindirdi .