BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,76
ALTIN 2.491,27
HABER /  GÜNCEL

Kış kapıda havalar çok fena

Yeni haftayla birlikte kapımıza kadar gelen kışı iyice hissedeceğiz. Havalar soğuyacak,işte yeni haritalı hava durumu raporları;

Abone ol

Yurdumuz yeni haftada kuvvetli yağışların ve soğuk havanın etkisine giriyor. Özellikle salı günü havanın tüm bölgelerde yağışlı ve daha soğuk olması bekleniyor.

Türkiye genelinde bugün hava parçalı bulutlu, sadece en doğuda hafif yağış var. Yeni haftanın ise daha kuvvetli yağışların ve soğuk havanın etkisinde geçeceği tahmin ediliyor.

Marmara Bölgesi'nde pazartesiden itibaren yağmurlar başlıyor ve belirgin soğuma bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesi'nde sabahları etkili olan yoğun pus devam ediyor ama yağış yok.

Ege kıyılarında rüzgar sertleşiyor, bölgede hava az bulutlu. Pazartesi günü bölgede yağmurlar başlıyor. Yağışların daha çok güney kesimleri etkilemesi bekleniyor.

Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi hafta sonunu güneşli ve ılık geçiriyor, ancak yeni haftada bulutlar daha sıklıkla görülebilir ve hafif yağmur da olabilir.

Doğu Anadolu'da hava parçalı bulutlu ve yine soğuk. Akşam saatlerinden itibaren Van ve Hakkari'de karla karışık yağmur bekleniyor. Yağışların yeni haftada da devam edeceği tahmin ediliyor.

Karadeniz'in sadece doğusunda hafif yağmur var, hava genel olarak bulutlu, rüzgar ise zayıf. Yükseklerde karla karışık yağmur görülebilir.

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ