BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,19
HABER /  SPOR

Fenerbahçe aşka geldi

5 Ekim’de Şükrü Saracoğlu’nda Kayserispor’a 4-1 yenilen Fenerbahçe daha sonra şahlandı.

Abone ol Kayseri yenilgisi dönüm noktası oldu ve Fenerbahçe, 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlikle son bir ayın en çok puan toplayan ekibi konumuna yükseldi.

Yenilmeyen tek ekip
Sezona çok kötü başlayan ve hem Süper Lig hem Şampiyonlar Ligi’nde taraftarını üzen Fenerbahçe, beklediği çıkışı farklı bir mağlubiyet sonrasında yakaladı. 5 Ekim’de Şükrü Saracoğlu’nda Kayserispor’a 4-1 yenilen Kanarya, ardından ligde çıktığı 5 maçın 4’ünü kazanıp 1’inde berabere kalırken, 16 gol atıp, 7 gol yedi. Bu sonuçlarla son bir ayın yenilgisiz tek takımı ve en çok puan toplayan ekibi olan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışına yeniden ortak olmayı bildi.

Zor maçlar bekliyor
Sarı-Lacivertliler'den sonra son bir ayın en çok puan toplayan ekibi, 2-0 yendiği Ankaraspor (12 puan) oldu. Aynı sürede lider Trabzonspor 10, Galatasaray 9, Beşiktaş ise 8 puan alabildi.

Kanarya, Kayseri maçı sonrası tek yenilgisini evinde Arsenal karşısında alırken, deplasmandan golsüz beraberlik, Türkiye Kupası’nda ise Ankaragücü galibiyeti çıkarttı. Bu hafta Ankaragücü deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe, 25 Kasım’da Porto, 29 Kasım’da da Beşiktaş karşısına çıkacak.