BIST 9.699
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.422,87
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kırşehir'de iletişim konferansı gerçekleşti

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen konferans öncesi, Okul Polisliği Projesi kapsamında yapılan faaliyetler değerlendirildi.

Abone ol

Kırşehir Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda yapılan konferansa, Kırşehir İl Emniyet Müdürü Osman Öztürk başta olmak üzere, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve çok sayıda personel katıldı.

İlk olarak, emniyet tarafından gençliğe yönelik yapılan projelerin bir değerlendirmesini yapan şube müdürleri, konferansa katılan katılımcılara bilgi verdi. Ardından söz alan Emniyet Müdürü Osman Öztürk, Yaptıkları projeleri ülkenin geleceğine yatırım olarak gördüğünden bahsederek, her türlü koşulda gençlerin yanında olacaklarını ve projelere devam edeceğini söyledi.

Okul Polisliği ile ilgili Ahi Evran Üniversitesinde Yrd. Doç. Dr. Davut Aydın'ın konuşmacı olarak katıldığı konferansta Aydın, ilk olarak katılımın yüksek olmasından kaynaklanan memnuniyetini dile getirdi.

Konferansta, "Gençler için neler, nasıl yapılmalıdır?" sorusuna cevap arayan katılımcılar karşılıklı soru cevap yöntemi ile bilgilerini paylaştı.