BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,35
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Adana'da fuhuş operasyonu

Adana'da, küçük yaştaki yeğenini erkeklere pazarladığı iddia edilen teyze ve enişte ile kızla cinsel ilişkiye girdikleri iddia edilen toplam 5 kişi tutuklandı.

Abone ol

Adana'nın Kozan ilçesinde küçük yaştaki yeğenini erkeklere pazarladığı iddia edilen teyze ve teyzesinin kocası ile kızla cinsel ilişkiye girdikleri iddia edilen toplam 5 kişi tutuklandı.

Annesi tarafından iş bulup çalışması için köyden Kozan'daki teyzesi Mesude K.nın yanına gönderilen F.A isimli 17 yaşındaki kız çocuğu iddiaya göre teyzesinin kocası Yusuf K. tarafından önce cinsel tacize uğradı, bir süre sonra da teyzesi tarafından erkeklere pazarlandı.

F.A'nın durumu annesine anlatması üzerine polise başvuran anne, kardeşi Mesude K. eniştesi Yusuf K. ile kızıyla cinsel ilikiye giren kişiler hakkında şikayette bulundu.

Polis, başlattığı soruşturma kapsamında teyze Mesude K. kocası Yusuf K ile birlikte Erkut G. Gökmen S. ve Abdullah G.yi gözaltına aldı. Emniyetteki sorgulamalarının ardından mahkemeye çıkarılan 5 zanlı tutuklanarak Kozan Cezaevine gönderildi.