BIST 10.895
DOLAR 32,20
EURO 34,98
ALTIN 2.504,92
HABER /  MAGAZİN

Kırmızı en radikal renk

Renklerin en iddialısı kırmızı, ateşin rengi olduğundan cinselliği de uyarıyor.

Abone ol

Aşkın ve tutkunun rengi kırmızı
Renklerin en iddialısı kırmızı, ateşin rengi olduğundan cinselliği de uyarıyor. Önce çarpıcılığı bakışlara takılıyor, ardından yakıcı güneş ışınları gibi insanın iliklerine kadar işleyerek cinsel enerjiyi doruk noktasına çıkarıyor

Renk kültürü akıl almaz bir olgu. İnsanın doğasına iyi ve kötü, acı ve tatlı gibi güçlü bir etkiyle kazınıyor. Bej rengi sizi heyecanlandırıyor, portakal rengi sizi sinirlendiriyor ya da yeşil, derhal içinize kapanmanıza neden oluyor... Renklerin bilinçaltıyla çok derin bağları olduğu uzmanlarca kanıtlanmış zaten... Peki ya kırmızı...

EN RADİKAL RENK

Kırmızı tüm renkler içinde en radikali... Ondan ne tam anlamıyla nefret edebiliyoruz ne de tümüyle vazgeçebiliyoruz. Çocuklukta en sevdiğimiz renk de kırmızı değil miydi zaten. Yaş ilerledikçe ona kişiliğiniz doğrultusunda bir kulp uyduruverdiniz. Her zaman kullanmasanız da ara sıra başvurdunuz ya da hep nefret edip uzak durdunuz. Kırmızı asi, göz alıcı, tutkulu, duygulu, saf ve seksi...

Ama asla sıradan değil. Modacılar, kırmızıyla ilgili görüşlerini şöyle özetliyor: Eğer gözükmek istemiyorsanız, kırmızı giymeyin. İyice küçülün, kabuğunuza çekilin. O zarif bildiğiniz siyahın kölesi olun. Bırakın sizi öldürsün... Siyah giyip, zarif olduğunu sanan bir kadına karşı, kırmızı giyip görüntü olarak radikal olan bir kadının şansı daha fazladır.

CİNSELLİĞİ UYARIYOR

Kırmızı zeki ve cesur insanların rengidir. Ama yakıştırmak zordur. Bu yaz aylarında da özellikle kıyafet ve makyajda 'kırmızı' hakimiyeti söz konusu. Eğer kendinize güvenmiyorsanız, asla kullanmamalısınız. Çünkü kırmızı sizi özgür ve güçlü kılan tek renktir.

Aşkın olduğu gibi seksin rengi de kırmızı. Çünkü cinsel iştahı kabartacak kadar enerji ve canlılık katıyor seksle ilgili her şeye. Kırmızı kokan her obje, seks öncesi harareti artırıyor. Kısacası erotizmin de kırmızı ile dansı doyumsuz bir sekse davetiye çıkartıyor.

Uzmanlara göre ateşin rengi kırmızı olduğu için cinselliği uyarıyor. Önce çarpıcılığı ile bakışlara takılıyor. Ardından da bir şömine ya da yakıcı güneş ışınları gibi insanın iliklerine kadar işleyerek enerji veriyor.

Kan basıncı ve adrenalin salgısını artırıyor. Kalp hızla çarpmaya başlıyor. Sanki sihirli bir değnek değiyor ve siz hayatı her zamankinden daha dolu yaşamak ve muhteşem sıcağı paylaşmak istiyorsunuz.

Cinsel enerjiyi yükseltmek için çalışma yapın

Reiki.com sitesi, kırmızı rengin tedavi edici özelliklerini veriyor: Kırmızı renk birinci çakra ile ilgilidir. Birinci çarka, vücutta makatla cinsel organlar arasında bulunuyor. Kalmak ve dünyada kendimizi ait hissetme duygularımızla ilintilidir. Salgılama, anüs ve kalın bağırsak, kas sistemi ve adipoz dokusu, bu çakra ile ilgilidir. Ayrıca koku alma duygusu ile de bağlantısı vardır. Eğer bu konularda sağlık sorunuz varsa kırmızı renkten faydalanabilirsiniz. Kırmızı giyin, kırmızı bir takı takın, güneşin batışını ya da doğuşunu seyredin, kırmızı renkle meditasyon yapın. Yapabiliyorsanız kırmızı bir ampul kullanarak geceleri sadece 5 dakika kırmızı ışıkta oturun. Kırmızı renk bitkilerle beslenme de sağlığınız üzerinde olumlu etkiler yapacaktır. Ancak dikkat! Asabiyet, ateş, ülser, yüksek tansiyon, kızarıklıklar, şişkinlik hissi varsa kırmızı uygulamasını 3 dakika ile sınırlı tutun. Uygulamadan sonra başınıza mavi bir bez koyun ve 3 dakika bekleyin. Kırmızı uygularken kendinizi rahatsız hissederseniz, arkasından bir dakika da mavi renk uygulayın.

İşlevi mi boyu mu

Herhalde kadınlar ve erkekler arasındaki en büyük yatak odası geyiklerinden biridir; işlevi mi önemli yoksa boyu mu? Tabii ki bu sorunun yanıtı herkese göre değişir. Ama çok küçük bir penisin ya da tam tersi büyük bir penisin kadınlar için önemli cinsel problemlere yol açabileceğini biliyor muydunuz?

Partnerinizin penisi küçükse...

SORU: Eşimin cinsel organı çok küçük. Yine de daha derinlemesine bir seks yapabilmek için metodlar var mı?

YANIT: Penisin vajinanın içine en fazla girebildiği pozisyon, erkeğin arkada olduğu, kadının da elleri ve dizleri üzerinde olduğu pozisyondur. Her ne kadar dezavantaj gibi görünse de küçük penisli erkekler kendi tekniklerini geliştirerek bu dezavantajlarını bertaraf edebilir.

Partnerinizin penisi büyükse...

SORU: Eşimin penisi çok büyük, seksten sonra acı hissediyorum bazen kanama olabiliyor. Bir sorun yaratır mı?

YANIT: Uzmanlara göre penisin vajinaya göre çok geniş olması pek mümkün değil. Burada acı veren ve kanamaya yol açanın vajinanın gerektiği gibi kayganlaşmamış olması olarak nitelendiriliyor. Eğer vajina gerekli kayganlığa erişemiyorsa bazı kayganlaştırıcı kremlerin kullanılması da öneriliyor. Vajinanın penis yüzünden tahriş olabileceğine değinen uzmanlar bu bölgede oluşan ufak yaraların enfeksiyon kapma risklerinin olmadığını açıklıyor.

Seksin yolu da mideden geçiyor

Eşinizin ya da sevgilinizin 'performansı' giderek düşmeye mi başladı? Böyle bir sorunun en temiz yöntemi tabii ki doğal ilaçlar! İşte size her birinin ayrı ayrı marifeti olan 'doğal seks ilaçları'! Afiyet olsun...

Nane: Cinsel isteği çok artırır. Erkekte psikolojik iktidarsızlığı giderir.

Kuşdili: Tüm salgı bezlerini dengeli bir şekilde çalıştırır. Erkeklerde iktidarsızlığı giderir.

Kekik: Vücudun savunma gücünü ve erkekte cinsel arzuyu artırır.

Zencefil: Tüm vücudu uyararak bedenin ve zihnin çalışma gücünü artırır. Erkekte cinsel gücü artırır.

Maydanoz: Bedenin yorgunluk ve ruhi bunalımını giderir.

Kişniş: Erkeklerde cinsel arzuyu artırır. Günde bir kahve kaşığı kullanılır. Sinir sistemine de çok yararlıdır.

Kırmızıbiber: Cinsel isteği artırır. Ancak damar sertliği, üre ve tansiyonu olanlar yememelidir.

Vanilya: Çeşitli sebeplerle erkeklerde görülen cinsel iktidarsızlığı giderir ve onlara cinsel güç kazandırır.

Sivribiber: Bol miktarda C, P, K vitamini içerir. Erkeklerde cinsel isteği artırır.

Hardal: Cinsel arzuyu artırmanın yanı sıra sinirleri kuvvetlendirir. Midesi hassas olanlar karaciğer, damar sertliği ve tansiyonu olanlar kullanmamalıdır.

Kereviz: Çeşitli iç salgı bezlerine tesir eder ve onların faaliyetlerini artırır. Bu yüzden erkeklerde cinsel faaliyeti artırır.

Ayçiçeği: Bol protein ihtiva eder, içeriğinde fazla miktarda E vitamini vardır. İktidarsızlığa engel olur. Kalp ve sinir hastalıklarını önler. Cinsel arzuyu artırır.

Greyfurt: Vücuda gençlik ve dinçlik verir. Aynı şekilde cinsel yaşama da etkisi olur.

Kaynak: