BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.445,03
HABER /  MEDYA

Kiraz Mevsimi 57. bölüm fragmanı

Fox TV'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi'nde ipler geriliyor. Kiraz Mevsimi'nde Ayaz ve Öykü bir kaz daha karşı karşıya gelirken, Öykü'nün Ayaz'a karşı şüpheleri giderek artmaktadır.

Abone ol

Kiraz Mevsimi dizisinin 57. bölüm fragmanı yayınlandı. Fox TV'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi'nde Ayaz ve Öykü arasındaki anlaşmazlık devam ederken,  Öykü'nun şüpheleri giderek artmaktadır.

Fox Tv'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi 56. bölüm ile izleyenlerle buluştu. Kiraz Mevsimi 56. bölümde Bülent’in Meral’e evlilik teklifi ortalığı karıştırmış; annelerle beraber Ayaz da evden gitmiştir.



ŞÜPHELER ARTIYOR

Öykü bir yandan şirketi kurtarmaya çalışırken bir yandan da Ayaz’a kendini affettirmeye çalışır. Ama Ayaz bu kez o kadar da kolay yumuşayacak gibi değildir. Bu durum Öykü’nün Ayaz’dan şüphelenmesine sebep olur. Kiraz Mevsimi 57. bölümde Ayaz Ve Öykü arasındaki anlaşmazlık devam edecek.

KİRAZ MEVSİMİ SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Bülent’in Meral’e evlilik teklifi ortalığı karıştırmış; annelerle beraber Ayaz da evden gitmiştir. Öykü bir yandan şirketi kurtarmaya çalışırken bir yandan da Ayaz’a kendini affettirmeye çalışır. Ama Ayaz bu kez o kadar da kolay yumuşayacak gibi değildir. Bu durum Öykü’nün Ayaz’dan şüphelenmesine sebep olur.

Naz ve Mete ilişkisi gizli kapaklı sürmeye devam ederken Şeyma beyaz atlı prensini aramaya devam eder. Ama aklı hala Mete’dedir. İlker ve Emre ise bu kez meşhur olma hayalleri peşine düşmüşlerdir. Ayaz’ın Öykü’den sakladığı sırlar çiftimizin evliliğinde ciddi problemlere neden olur.

KİRAZ MEVSİMİ 55. BÖLÜM ÖZETİ

Gazete haberi Ayaz ve Öykü’nün evine bomba gibi düşer. Bu haber yüzünden çok önemli bir iş anlaşmasını kaybeden Öykü, evde de Önem’le uğraşmaktadır. Öykü ve Ayaz Önem’den nasıl kurtulacaklarını düşünürlerken, Meral ve Cem’in de evlerine gelmesi durumu iyice karıştırır. Mete ve Naz’ın ilişkisi tehlikeli sularda ilerlemeye başlarken Şeyma da arayış içine girer. Aynı evde Meral ve Önem’le beraber yaşamaya çalışan Öykü şirketi kurtarmak için çok yakın birinden yardım ister. Ama bu işleri daha da çok karıştırır. Üstelik Öykü’yü bekleyen bir başka kötü sürpriz daha yoldadır.

KİRAZ MEVSİMİ 54. BÖLÜM ÖZETİ

İhaleyi Önem ve Ayaz’ın şirketinin kazanması, Öykü ile Ayaz’ın arasında problemlere yol açar. Öykü, Önem’in kendisine tuzak kurarak ihaleyi aldığını düşünmektedir. Ayaz annesinin böyle bir şey yapmış olabileceğine inanmasa da, konuyu araştırmaya karar verir. Önem bir süreliğine Öykü ve Ayaz’ın yanına taşınır. Evdeki gerginlik devam ederken, bir gazete haberi olayları daha da karıştırır. Mete arkadaşlarının tepkilerine ragmen Naz’dan uzak durmayı başaramaz. İlker ve Emre’nin yeni işi Sibel ve İlker’in arasındaki sorunları içinden çıkılmaz bir hale sokar.