BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.512,01
HABER /  MEDYA

Kiraz Mevsimi 17. bölüm Ayaz ve Öykü barışacak mı?

FOX TV'nin neşeli dizisi Kiraz Mevsimi bu akşam 17. bölümü ile ekranlara gelecek. Öykü evini alıyor. Peki Ayaz'ı yeni bölümde neler bekliyor? Öykü ve Ayaz barışacaklar mı?

Abone ol

FOX TV'nin neşeli dizisi Kiraz Mevsimi bu akşam 17. bölümü ile ekranlara gelecek. Öykü evini alıyor. Peki Ayaz'ı yeni bölümde neler bekliyor? Öykü ve Ayaz barışacaklar mı?

Ayaz’a sinirlenen Öykü, Derin’le çalışmaya başlar. Ayaz da Öykü de kendini haklı görmektedir. İkisi de birbiriyle konuşmaz.

kiraz-mevsimi-17.-bölüm-1.jpg

Mete’yi, Gizem’e kaptırdığını düşünen Şeyma, Gizem’le ilgili çok önemli bir bilgiye ulaşır.

kiraz-mevsimi-17.-bölüm-2.jpg

Öykü, Burcu ve Sibel plan yaparlar. Uzaklara kaçıp, erkekler olmadan dağıtıp eğlenmek isterler.

kiraz-mevsimi-17.-bölüm-3.jpg

Aynı planı Ayaz, Emre ve İlker de yapar. Kadın dayanışması ile erkek dayanışması karşı karşıyadır.

16 BÖLÜMDE KİRAZ MEVSİNİ'NDE 16. ÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Öykü, yaşadığı sıkıntıların ardından güzel bir güne uyanır. Evlerini geri almışlardır. Artık yapması gereken sadece çalışmaktır. Derin’in iş teklifini değerlendirir.

kiraz-mevsimi-16.-2.jpg

Derin ve Öykü birlikte bir gün geçirirler. Ayaz'ın ise onları tek başlarına bırakmaya niyeti yoktur. Şeyma, Mete’nin kendisini aldattığını düşünür. Düşmanı olan bu kızla tanışmak ister. 

kiraz-mevsimi-16.-bölüm-1.jpg

15. BÖLÜMDE KİRAZ MEVSİMİ'NDE NELER OLMUŞTU?

Öykü, çizimleri değiştirip, defilesini baltalayanın Şeyma olduğunu öğrenir. Öfkesine hakim olamayan Öykü, zararlı çıkar. Bütün defile, Öykü ve Şeyma’nın kavgasına herkesin şahit olmasıyla mahvolur. Evini geri alamayan Öykü, başka bir kötü haberle sarsılır. Çıkarıldıkları evlerine yeni kiracılar taşınır. Ayaz ve Öykü, kiracılardan kurtulmak için türlü oyunlar kurarlar. Öykü, defilede olanlar için Önem’den özür diler. Öykü’yü affetmeye niyeti olmayan Önem’in ise başka bir planı vardır.

kiraz-mevsimi-16.-bölüm-3.jpg

kiraz-mevsimi-16.-bölüm-4.jpg

kiraz-mevsimi-16.-bölüm-5.jpg